Antena Căutare

Fotografiile care transformă România într-un colț de Rai! Locurile din țară pe care trebuie să le vezi imediat!

Dacă nu ne-am lovi în fiecare zi de realitatea cruntă și am privi fotografiile din galeria de mai sus, am spune că trăim în cel mai frumos loc de pe pământ. 

Dacă nu ne-am lovi în fiecare zi de realitatea cruntă și am privi fotografiile din galeria de mai sus, am spune că trăim în cel mai frumos loc de pe pământ.

E drept, dincolo de fotografii se află și puțin din realitate, însă adevărul este că România e departe de a fi un colț de Rai.

Cel care ne-a transformat țara într-un adevărat punct de atracție pentru cei care-i urmăresc realizările se numește Alex Robciuc, un super-fotograf, care a reușit, de-a lungul timpului, să surprindă câteva imagini fabuloase din România.

Pozele au apărut pe site-ul Bored Panda, care a publicat și un interviu cu autorul minunatelor poze.

„Nu este greu să înțelegi de ce peisajele din Transilvania au aprins imaginația atâtor scriitori”, a subliniat Robciuc într-un articol scris de el pe BoredPanda.”După cum a spus și scriitorul englez de călătorii Patrick Leigh Fermor în 1934: «Transilvania a fost un nume familiar de când mă știu. Era însăși esența și simbolul unei ciudățenii izolate, înfrunzite, pe jumătate mitică; și, în acel moment, părea mai izolată și mai împânzită de farmece». Cu acest citat în minte, am realizat o selecție a lucrărilor mele de anul trecut, și sper să simțiți și voi magia acestor tărâmuri”,

Fotografiile realizate de Robciuc i-au adus și un premiu semnificativ, mai exact premiul I la secțiunea National Award, în cadrul Sony World Photography Awards 2019. El a primit această distincție mulțumită eforturilor sale de a-și promova țara nativă în întreaga lume prin fotografii. Ba mai mult, a primit și titlul de Tourism Ambassador.

Cea mai puternică rugăciune pentru BAC. Se deschid cerurile: "Luminează-mă cu lumina cunoştinţelor!"... Oamenii se vor schimba total în 100 de ani! Cum vor arăta nepoții și strănepoții noștri: Un set dublu de pleoape și coco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x