Antena Căutare

Galerie FOTO! Cum arată FEMEIA PERFECTĂ în 18 țări din lume: Româncele, departe de 90-60-90!

Femeia perfectă diferă de la o țară la alta, fiecare nație având propriile preferințe în materie de siluetă, culoare a părului sau trăsături fizice. O spun cercetătorii unui studiu realizat recent în Marea Britanie, numit generic "The Perception of Perfection" (n.r.- Percepția perfecțiunii).

Femeia perfectă diferă de la o țară la alta, fiecare nație având propriile preferințe în materie de siluetă, culoare a părului sau trăsături fizice.

O spun cercetătorii unui studiu realizat recent în Marea Britanie, numit generic "The Perception of Perfection" (n.r.- Percepția perfecțiunii).

Aceștia au luat o fotografia unei femei și au angajat 18 experți în editare foto, cărora li s-a cerut să transforme imaginea în Photoshop, în functie de preferințele lor.

Așa arată femeia perfectă în mai multe țări din lume

Rezultatul a fost unul inedit, publicat pe internet și preluat de mediile virtuale din toate țările implicate în studiu. Cea mai suplă reprezentantă a sexului frumos a fost realizată de bărbatul din China, urmată îndeaproape de italian, iar la polul opus s-a situat bărbatul din Columbia, care a realizat cele mai rubensiene forme.

Așa arată femeia ideală în România

Româncele par să se fi situat undeva între slab și moderat, rezultând o femeie cu forme, dar în același timp cu o siluetă simetrică și frumos conturată.

Omenirea trăiește deja una dintre profețiile Babei Vanga! Se întâmplă în toată lumea!... Cum să scapi de zgârieturile de pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x