Căutare Live

Galerie FOTO! Tu stai toată ziua pe telefon?! Amintește-ți cum era când jucai fotbal în fața blocului. Așa arată copiii lui 2016, departe de tehnologie

Niki Boon a început să facă fotografii, iar această activitatea avea să se transforme imediat într-un adevărat hobby. În paralel, lucra ca fizioterapeut în Scoția, însă imortalizarea peisajelor, obiectelor sau a oamenilor începuse, încet, încet, să-i acapareze viața.

boredpanda.com

Niki Boon a început să facă fotografii, iar această activitatea avea să se transforme imediat într-un adevărat hobby. În paralel, lucra ca fizioterapeut în Scoția, însă imortalizarea peisajelor, obiectelor sau a oamenilor începuse, încet, încet, să-i acapareze viața. Originară din Noua Zeelandă, Niki a luat decizia de a-și schimba complet viața. S-a întors în locurile natale, acolo unde deținea o proprietate. Și-a întemeiat o familie și a început să fotografieze tot pe îi ieșea în cale.

A dat naștere a patru copii, pe care a ales să-i crească departe de tehnologie, scrie boredpanda.com. Succesul ei ca fotograf a venit în momentul în care a decis să realizeze un documentar - foto, în care îi surprinde pe cei mici în toate ipostazele posibile, departe de gadgeturi.

Foto: boredpanda.com

Niki nu-și duce copiii la școală și a ales să-i educe fără televizor și fără dispozitive electronice moderne. Cei mici învață lucruri utile, ca de exemplu, de unde provine hrana pe care o primesc zilnic.

Foto: boredpanda.com

Fotografiile au fost publicate pe boredpanda.com și au fost vizualizate de milioane de oameni din întreaga lume.

VIDEO Cum au evoluat inelele de logodnă în ultimii 100 de ani. În ce perioadă ţi-ar fi plăcut să fi cerută de soţie?... A cumpărat un dulap vechi pentru a-l recondiţiona! Când a deschis sertarele a avut parte de surpriza vieţii lui...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x