Antena Căutare

GALERIE FOTO! Va mai amintiti: Sandybelle, ce moaca de copil tembel!

Sandybelle este unul dintre cele mai urmarite desene animate ale copilariei. Este experienta pe care si-ar fi dorit-o orice copila sa o traiasca

Sandybelle este o tanara fata care traieste, alaturi de tatal ei si de cainele Tambour, in Scotia. Inconjurata de prieteni si de natura, ea duce o viata linistita si lipsita de surprize pana in ziua in care ii cunoaste pe Mark, pe mama lui, contesa Wellington si pe infumurata Kitty, fiica unor intreprinzatori foarte bogati. Mark si Sandy se indragostesc si trec prin multe peripetii.

Kitty o uraste pe Sandybelle si o viziteaza continuu pe contesa pentru a castiga increderea si interesul ei. Totusi, contesa ii da lui fetitei cu codite un crin alb pe care il planteaza in afara orasului. Sandybelle mai aduce si alte flori si le planteaza langa crin, facand o mica gradina de flori.

Parintii lui Mark si tatal lui Sandy mor. Mark fuge in lume ca sa se redescopere si sa isi urmeze visul de a picta, iar Sandy pleaca si ea dupa el, cautand-o in aceleasi timp pe mama sa despre care aflase ca era o necunoscuta frumoasa care a fost, impreuna cu tatal ei adoptiv, pe un vas ce naufragiase cu mult timp in urma. Singura amintire de la ea este un cercel cu o narcisa.

Sandy ajunge la Londra si devine jurnalist. Sta in casa familiei Ronwood care se comporta la inceput mai urat cu ea, dar a caror inima reuseste sa o cucereasca prin naturalete si iubire neconditionata. Pe urmele ei este insa Kitty care ravneste in acelasi timp la iubirea lui Mark, dar care ajunge, intr-un final, sa cunoasca dragostea in niste conditii neasteptate si alaturi de un personaj controversat, dar capabil de o iubire adevarata.

In cele din urma, Sandybelle isi intalneste mama, pe care trebuie sa o convinga ca ea este fiica ei, intrucat aceasta sufera de amnezie.

VIDEO! Cel mai lung cuvant din lume se pronunta in trei ore si jumatate... VIDEO! Cazaturi spectaculoase in garile din Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x