Antena Căutare

Gestul unei femei a revoltat o lume întreagă! Își ține bebelușul de piciorușe și îl leagănă, însă ce urmează este absolut șocant! Tu i-ai face așa ceva propriului copil?

Gestul unei femei din Rusia a stârnit revoltă în mediul online, după ce aceasta şi-a supus copilul unei tradiţii periculoase.

Gestul unei femei din Rusia a stârnit revoltă în mediul online, după ce aceasta şi-a supus copilul unei tradiţii periculoase.

Felul în care îşi ţine copilul de picioare şi îl aruncă te duce cu gândul la acrobaţiile de la Cirque du Soleil. În realitate, micuţul este atât de fragil, încât, în orice moment, îi pot fi rupte picioruşele.

Însă mamei acestuia nu prea pare să îi pese, mai ales că vorbim despre o acţiune ce are loc iarna, în plin ger, iar copilul este complet dezbrăcat. Unde mai pui că îl şi imbaieaza în apa rece ca gheaţa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au devenit virale: La 101 ani, a născut un copil sănătos: ”Tatăl băiețelului meu are 26 de ani și l-am cunoscu... FOTO VIRAL! Tu reuşeşti să îţi dai seama? Una dintre rochiile astea de mireasă costă mai puţin de 200 de lei. Printre ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x