Antena Căutare

Grand Grimoire - Cartea Diavolului, scrisă de un PAPĂ POSEDAT. Mesajele înspăimântătoare au fost făcute publice: "Orice Papă ales este posedat de Satan"

Grand Grimoire este una dintre cele mai controversate cărți. Aceasta ar conține mai multe informații de invocare a diavolului, dar şi despre diverse relicve ascunse prin lume. De asemenea, se specifică faptul că orice Papă ales ar fi posedat de Satan. 

Grand Grimoire este una dintre cele mai controversate cărți. Aceasta ar conține mai multe informații de invocare a diavolului, dar şi despre diverse relicve ascunse prin lume. De asemenea, se specifică faptul că orice Papă ales ar fi posedat de Satan.

Cartea ar fi fost descoperită în Ierusalim, în anul 1750, lângă mormântul lui Solomon. Imediat a fost trimisă spre un laborator, urmând să fie analizată.

În jurul ei, s-au născut numeroase teorii conspiraționale. Ba chiar, s-a încercat distrugerea acesteia. Potrivit efemeride.ro, cartea s-ar afla în arhivele secrete ale Vaticanului.

În urma analizei, s-a stabilit că scrierea datează din anul 1522, moment în care ar fi fost copiată după un alt manuscris, care datează din 1200. Teoreticienii susțin că autorul cărții este un anume Honorius din Teba, care ar fi, de fapt, Papa Honorius III ( 1148-1227 ).

Diverși specialiști susțin că autorul cărții era posedat de Satan, în momentul în care a scris cartea, pentru că altfel nu se poate explica cum un Papă ar fi fost capabil să scrie asemenea orori.

După denumire, manuscrisul este o carte de magie, care cuprinde cele mai importante texte de invocare a lucrurilor obscure. Se zvoneşte că cine folosește aceste texte nu doar că va trebui să aibă o legătură permanentă cu diavolul, dar va deține controlul magiei negre, scrie necenzuratmm.ro

Potrivit celor care au studiat cartea, aceasta ar fi imposibil de distrus. Se pare că hârtia din care sunt făcute paginile este imposibil de rupt, ars, udat sau chiar străpuns cu cuțitul. Se crede că ar fi protejată de magia neagră.

Incredibil este faptul că, în interiorul cărții Grand Grimoire, este specificat faptul că aceasta este singură carte reală, scrisă cu ajutorul diavolului, restul fiind doar niște falsuri ieftine.

Elixirul tinereţii? Da, există! Dieta anti-îmbătrânire a Anei Aslan, mai actuală şi mai eficientă ca oricând!... Botin, cel mai vechi restaurant din lume, atrage şi azi mii de clienţi din toată lumea! Specialitatea casei-muzeu: purce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x