Antena Căutare

Grijă mare! De ce e periculos să comentezi ”Amin” la postările de pe Facebook

De nenumărate ori, utilizatorii cad în capcana fotografiilor precum ”Scrie 'Amin' în comentarii pentru a salva o viață". Ceea ce se întâmplă de fapt, în ciuda intențiilor bune ale utilizatorului, este furtul de date personale, în unele cazuri fiind vorba și de informații de nivel financiar. Paginile care postează astfel de mesaje, de multe ori postează și linkuri cu viruși ce se infiltrează ”pe nevăzute” în sistemul computerului.

Rețelele de socializare sunt un mijloc pentru orice în ziua de azi, de la scopul lor inițial, socializarea, până la vânzare de produse, dar și lucruri negative precum frauda.

De multe ori, Facebook-ul pare locul în care oamenii se ajută, chiar dacă uneori ”ajutorul” înseamnă un simplu ”share” al unei postări. Ei bine, rețelele de socializare au și părți negative. Un comentariu precum ”Amin” la o pagină inofensivă la prima vedere îți poate marca viața, potrivit antenastars.ro.

De nenumărate ori, utilizatorii cad în capcana fotografiilor precum ”Scrie 'Amin' în comentarii pentru a salva o viață". Ceea ce se întâmplă de fapt, în ciuda intențiilor bune ale utilizatorului, este furtul de date personale, în unele cazuri fiind vorba și de informații de nivel financiar.

Paginile care postează astfel de mesaje, de multe ori postează și linkuri cu viruși ce se infiltrează ”pe nevăzute” în sistemul computerului.

Zi excelentă! Berbecii se simt mai iubiți ca niciodată. Horoscopul de duminică, 12 noiembrie... Ce ne așteaptă în 2018? Baba Vanga, previziune SUMBRĂ pentru România în ultima parte a lui 2017...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x