Căutare Live

Holly McGuire face o avere de milioane, după fiecare strănut. Cum e posibil

Holly McGuire este femeia care a reușit să facă o adevărată avere, doar prin strănut! Oricât de greu ar părea de crezut, modelul pare să aibă din ce în ce mai mult succes, de la o zi la alta.

Holly McGuire câștigă chiar și 500 de lire sterline pe zi

https://www.instagram.com/officialhollymcguire/

Născută în orașul Essex din Marea Britanie, femeia trăiește în prezent în Spania, dar se poate lăuda cu faptul că face o adevărată avere fără să fie nevoie să părăsească locuința.

Holly McGuire, un model în vârstă de 42 de ani, care se poate lăuda cu un corp de invidiat, a devenit cunoscută nu doar după ce a pozat în ziar, ci și după rolul său din serialul „Footballers Wives”.

O femeie câștigă o sumă importantă de bani după fiecare strănut

Deși mulți ar fi tentați să creadă că nu mai este îndeajuns de tânără pentru a frânge inimi, iată totuși că britanica a reușit să găseaască o metodă de-a rămâne la fel de apreciată și urmărită de numeroase persoane.

Pandemia de coronavirus ce a afectat întreaga omenire i-a făcut pe unii să își descopere și laturi pe care nu și le cunoșteau până acum. Este și cazul frumoasei Holly McGuire, care a găsit o metodă ingenioasă de a se putea bucura de mulți admiratori, chiar și în timpul ce stă acasă.

Citește și: Obișnuia să fure de la propria mamă și locuia pe stradă, până când norocul i-a surâs. Eliza Rose Watson are acum o avere uriașă

Mai exact, bruneta s-a apucat de făcut fotografii și clipuri video pentru publicul masculin cu plăceri neobișnuite. Modelul cu forme amețitoare a descoperit cât de apreciată este atunci când se filmează în timp ce strănută, fie cu mască, fie fără.

Se pare că pandemia de coronavirus a dat naștere și unor fantezii neobișnuite și unele persoane au început să găsească plăcere în ideea de strănut, tuse, mâncărime de nas și alte elemente ce te duc cu gândul la răceală.

Simțind această oportunitate, Holly McGuire a intrat în joc și a devenit astfel urmărită de mii de persoane din întreaga lume.

Citește și: Dave Anica a locuit pe stradă, dar acum câștigă peste 3,5 mii de euro. Cum a reușit să-și schimbe viața la 180 de grade

Unii dintre fani plătesc ca să o vadă pe femeie strănutând și, potrivit estimărilor sale, bruneta câștigă mai bine de patru mii de lire sterline pe lună doar din clipuri video și poze sexy ce au legătură cu pandemia de Covid-19. Într-o singură zi de muncă, dacă are noroc, în conturile sale intră mai bine de 500 de lire sterline. La un calcul simplu, asta înseamnă mai bine de 2800 de lei!

Mulți sunt tentați să creadă că bruneta câștigă bani frumoși extrem de simplu și rapid, motiv pentru care britanica nu a ezitat să explice cum stau lucrurile, de fapt.

„Unii preferă să port măști ceva mai exotice, cu model special, în timp ce alții vor să mă vadă cu măști de protecție obișnuite, fiindcă se rup mai ușor. Am un client despre care cred că este german care mă sună des și plăcerea lui este ca eu să îi vorbesc în șoaptă și apoi să tușesc sau să strănut în timpl conversațiilor. Este totuși destul de greu să strănuți la comandă, așa că am grijă să țin mereu în preajma mea un recipient cu piper”, a mărturisit Holly McGuire, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Ce a găsit o femeie în casă, după ce s-a întors de la serviciu! Imaginile sunt deja virale... Un bebeluș prematur s-a născut având doar 600 de grame. Cum arată azi, deși puțini i-au dat șanse de supraviețuire...
Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x