Antena Căutare

Horoscop de weekend: Vezi ce iti rezerva astrele!

Camelia Patrascanu, unul dintre cei mai apreciati astrologi din Romania, a prezentat, in emisiunea Simonei Gherghe, horoscopul acestui weekend. Si, se pare, inceputul lunii februarie va fi unul de pomina!

Vom avea, spune Camelia Patrascanu, un final de saptamana senzual si erotic... Nu complicam lucrurile, nu ne obosim, iar relatiile cu apropiatii sunt excelente.

Avem ocazia, sambata si duminica, sa invatam lectia renuntarii... De multe ori, a renunta la lucruri false ne ajuta sa avem succes pe toate planurile. Regula de baza, sa nu fortam nota! Nici in dialogul cu ceilalti, nici fizic si nici mental! Este timpul, asadar, sa lasam deoparte lucrurile care ne chinuie sau pentru care platim prea scump. Valabil in special pentru berbeci!

Taurii au un final de saptamana bun, mai ales in plan personal. Acesti nativi sunt sfatuiti, totusi, sa asculte cu atentie probleme partenerului de viata sau ale altor persoane apropiate.

Pentru raci, acest weekend este dedicat distractiei... S-ar putea ca unii dintre ei sa primeasca un cadou!

Mai multe detalii, in VIDEO!

foto: 4wallpapers.com

Un artist din Marea Britanie transforma nisipul in arta... OBSERVATOR SPECIAL: Dragostea se baga in priza. Despre casatoriile dintre oameni si roboti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x