Antena Căutare

HOROSCOPUL de MÂINE! Nu lăsa astrele să te surprindă! Racilor, veți culege laude pentru eforturile depuse!

 A venit momentul să aflăm ce ne rezervă astrele pentru 12 noiembrie!

A venit momentul să aflăm ce ne rezervă astrele pentru 12 noiembrie!

Berbec

Dacă nu v-ați făcut incă planurile pentru sărbătorile de iarnă, acum e momentul perfect să o faceți. Deciziile legate de călătorii pe care le luați în această perioadă se vor dovedi foarte inspirate.

Taur

Faceți planuri în legătură cu banii. Ideea ar fi să nu mai așteptați că salariul să vă acopere toate necesitătile. Încercați să descoperiți sau să creați surse alternative de venit: un al doilea job, o afacere, orice.

Gemeni

Viața dumneavoastră de cuplu merge excelent, în primul rând datorită faptului că aveți scopuri comune cu partenerul de viată. Două persoane care privesc în aceeași direcție se înțeleg întotdeauna și se sprijină reciproc.

Rac

Munciți cu dăruire, pe durată întregii zile. Veți culege laude pentru eforturile depuse, dar alte tipuri de recompense se vor lăsa aștepta mai mult decât v-ar plăcea dumneavoastră.

Leu

O persoană mai în varstă vă este ghid atunci când vizitați un loc necunoscut. Vă arată multe secrete pe care alții nici nu le bănuiesc, astfel că vă simțiți un privilegiat al soartei, din acest punct de vedere.

Fecioară

Aveți la mană pe cineva cu o informație compromitătoare și puteți obține multe lucruri de la el, amenințându-l că veți face totul public. Totuși, nu exagerați cu șantajul, deoarece e o armă periculoasă!

Balanța

Aveți tendința de a-i organiza pe toți membrii familiei. Ei vă ascultă cuminți, convinși că le vreți numai binele și că ideile dumneavoastră pot să asigure succesul pentru toată lumea.

Scorpion

Vă organizați perfect muncă, astfel încât să câștigați banii de care aveți nevoie, dar să vă rămane și suficient timp liber pentru lucrurile care contează cu adevărat.

Săgetător

După ce ați făcut singur planuri mai multe săptămani, acum sunteți în etapă în care vă interesează și opinia persoanelor pe care le respectați sau pe care le iubiți.

Capricorn

Vă mulțumește faptul că șefii nu vă mai cer imposibilul, ci au înțeles foarte bine care sunt lucrurile la care vă pricepeți. Fiind folosit exact la locul potrivit, randamentul dumneavoastră crește considerabil.

Vărsător

V-ați săturat de toți cei care se laudă că sunt în stare să vă aducă și luna de pe cer, dar atunci când trec la treabă nu sunt în stare să facă nimic. Preferați oamenii sinceri, care își propun obiective realizabile și reușesc să își facă datoria fără să se laude excesiv cu acest lucru.

Pești

V-ați propus să aflați cât mai multe amănunte legate de un domeniu care în urmă cu puțin timp vă era total necunoscut. Pentru a reuși acest lucru, va trebui să munciți în fiecare zi, dar exact acesta este tipul de obiectiv pentru care vă mobilizați cel mai bine.

Raiul bărbaţilor! Oraşul locuit doar de femei cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani. Ce trebuie să facă domnii pentru... Asta-i cea mai frumoasă reclamă de Crăciun de anul acesta. Cum arată spotul de 7 milioane de lire sterline...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x