Antena Căutare

Horoscopul norocului! Joci la LOTO? Află ce şanse ai să câştigi, în funcţie de zodie

Cine nu visează să se îmbogăţească peste noapte? Desigur, singura soluţie pentru asta este să joci la cele de tip loterie. Dar ce te faci când nu ai noroc?

Cine nu visează să se îmbogăţească peste noapte? Desigur, singura soluţie pentru asta este să joci la cele de tip loterie. Dar ce te faci când nu ai noroc?

Iată care sunt şansele tale să câştigi, în funcţie de zodie:

Berbec: Eşti o persoană foarte norocoasă, iar pe lângă faptul că zodia ta îţi oferă toate şansele să câştigi la loto, eşti genul de om care nu va fi copleşit de un câştig mare.
Taur: Eşti foarte raţional şi munceşti din greu să atingi bunăstarea financiară la care visezi. Dar nu se ştie niciodată de unde sare iepurele, iar dacă unele caracteristici astrale personale indică asta, te poţi număra printre fericiţii câştigători.
Gemeni: Ai noroc cu carul, dar uneori parcă nu ştii să profiţi de el. De exemplu, încearcă să nu pierzi biletul la loto înainte de extragere.
Rac: Nu prea îţi plac jocurile de noroc, motiv pentru care nici nu participi. Norocul nu este tocmai punctul tău forte, dar ai putea să încerci, în zilele în care te simţi foarte norocos.
Leu: Eşti una dintre cele mai norocoase zodii, ceea ce înseamnă că este foarte posibil să te trezeşti milionară în euro peste noapte.
Fecioară: Nu prea te vezi câştigând la loto şi oricum ai senzaţia că toate jocurile astea sunt "măsluite".
Balanţă: Spre deosebire de fecioare, tu eşti o visătoare înnăscută şi deja ţi-ai făcut planuri pentru banii pe care îi vei câştiga!
Scorpion: Pentru tine, toate lucrurile misterioase prezintă un interes aparte. Te fascinează şansa, norocul şi modul în care destinul alege acele cifre.
Săgetător: Eşti foarte norocos şi nu este de mirare dacă într-o zi vei descoperi cu stupoare că numerele câştigătoare sunt aceleaşi cu cele de pe biletul tău.
Capricorn: Pentru tine perseverenţa este cuvântul cheie. Ai fi dispus să joci de fiecare dată, pentru tot restul vieţii. În condiţiile astea, este foarte posibil ca norocul să-ţi surâdă.
Vărsător: Eşti o persoană visătoare în toată puterea cuvântului, dar şi foarte norocoasă. De aceea, ai toate şansele să te trezeşti bogată peste noapte
Peşti: Crezi cu tărie că vei câştiga şi chiar eşti dispus să investeşti o sumă ceva mai mare în bilete la loto, pentru a-ţi spori şansele. Norocul nu apare nici dacă îl "forţezi".
Testul care a înnebunit internetul! Găseşte statueta Oscar în doar zece secunde... Ai curaj să afli? Ce spune despre tine ULTIMA CIFRĂ din Codul Numeric Personal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x