Antena Căutare

Horoscopul primăverii! Iubire şi mulţi bani! Cine sunt norocoşii zodiacului

Da, da! Iubirea e în aer. Şi pe planul financiar se aud veşti bune. Iată ce îţi rezervă astrele în această primăvară


Da, da! Iubirea e în aer. Şi pe planul financiar se aud veşti bune. Iată ce îţi rezervă astrele în această primăvară
Berbec: În dragoste apar tensiuni, care țin până în iunie. Ai grijă cum abordezi discuțiile! Apelează la mai multă diplomație, ca să nu suferi. În unele cazuri pot surveni despărțiri. În ceea ce privește cariera, în aceste trei luni trebuie să verifici de două ori înainte să faci ceva, pentru că ești predispusă erorilor.
Cu sănătatea vei sta și mai bine dacă faci măcar un control de rutină.
Taur: Acordă mai multă atenție iubitului până în mai, pentru că sunt încă frustrări mai vechi, care vă poate deteriora relația. În carieră e posibil să faci mici progrese. Fii mai îngăduitoare cu colegii de muncă.
Din punct de vedere al sănătății lucrurile nu stau tocmai bine, pentru că pot apărea complicații pe toată durata primăverii. La finalul lunii mai, însă, totul intră pe făgaș normal. În tot intervalul ai mai multe cheltuieli decât resurse. Trebuie să te reorganizezi.
Gemeni: Până la finalul lunii mai pot apărea neînțelegeri în familie. E posibil să apară o ușoară revigorare a relației, dar în mai iar sunt așteptate motive de ceartă.
Dacă te pregătești de multă vreme pentru o promovare, în martie s-ar putea să se petreacă evenimentul mult-așteptat. Dacă nu ai muncit pentru asta, lucrurile rămân pe loc. Mare grijă că tensiunile îți pot șubrezi sănătatea.
Rac: Pe toată durata primăverii relațiile pot trece prin tot felul de provocări, dar parcă se întețesc abia pe la finele lunii mai. Pe plan profesional, te așteaptă o primăvară intensă.
Din punct de vedere al sănătății, ai grijă că pot apărea unele probleme de sănătate încă din lună martie. Trebuie să te ocupi de ele imediat și să adopți un stil de viață sănătos.
Leu: Tu vei avea o primăvară frumoasă și plină de surprize pe plan sentimental. Tot efortul depus în ultimii ani pe plan profesional s-ar putea concretiza într-o schimbare de bun augur în această primăvară. Din păcate, obosești și asta îți poate afecta starea de sănătate.
Fecioară: În dragoste, primăvara îți aduce șanse noi să repari ce ai geșit în ultima perioadă. De fapt, în mai poți începe o nouă eră frumoasă pe plan amoros. Domeniul profesional nu este prioritar pentru tine, te simți bine cu situația din prezent, chiar dacă o să muncești mult.
Cu sănătatea stai bine, dar ai grijă la eventualele tulburări digestive care pot apărea la finele lunii.
Balanță: Pentru tine, pe plan sentimental continuă seria testelor de rezistenţă în relaţie. Totuși, martie vine cu o revigorare a sentimentelor. În carieră apar multe piedici, dar vei reuși să faci pași mici spre înainte. Barierele dispar abia în luna mai.
Din păcate, sănătatea este legată de starea profesională, așa că ai grijă la cât de tare te consumi pentru nedreptățile care ți se fac.
Scorpion: În dragoste, ție ți se cer multe și mărunte și va trebui să renunți la o mulțime de dorințe și să faci sacrificii. Dar primăvara asta te așteaptă și mult surprize pe plan sentimental. În carieră e bine să fii cu mare băgare de seamă până la finele lui mai, pentru că sunt mulți dornici să-și asume planurile tale geniale.

Săgetător: Primăvara vine cu o împrospătare a sentimentelor, dar nu pe măsura așteptărilor tale. Lucrurile se vor remedia abia în vară. Din punct de vedere al sănătății, trebuie să știi că pot apărea complicații, dar nu serioase.
Capricorn: Ca de obicei, pe tine te preocupă mai mult cariera decât dragostea. Totuşi, măcar în lunile de primăvară fă un mic efort și acordă mai multă atenție celor dragi. Atenție, în luna mai ești predispusă să calci strâmb și poți regreta de pe urma deciziei toată viața.
În carieră, piedicile nu dispar, dar se mai răresc. În domeniul sănătății e loc de mai bine.
Vărsător: Primăvara începe pentru tine cu multe așteptări de la cei dragi, dar abia la finalul lui mai vei vedea ce primești. Pe plan profesional se anunță o perioadă calmă, presărată cu oferte reciproc avantajoase. Sănătatea ta nu este cea mai bună, pentru că ai muncit mult, te-ai suprasolicitat.
Pești: Mare atenție că în relație pot apărea unele scântei, din cauză că amândoi vreți mai mult decât sunteți dispuși să oferiți. Faptul că gândești de două ori înainte să spui o dată îți poate salva viața de cuplu. Pe plan profesional se anunță activitate intensă în această primăvară. Cu sănătatea, ești ca nou.
O femeie a spart un ou în castron, dar a avut parte de o adevărată surpriză când a văzut ce era înăuntru!... Cum se pun corect căștile în urechi! Trucurile acestea îți vor face viața mai ușoară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x