Antena Căutare

Horoscopul țigănesc prezice cum îți va merge în noul an, în funcție de zodie!

Anul 2015 va aduce multe schimbări pentru toate zodiile. Iată ce spune horoscopul țigănesc despre zodia ta.

Anul 2015 va aduce multe schimbări pentru toate zodiile. Iată ce spune horoscopul țigănesc despre zodia ta.

Pumnalul (21 martie-20 aprilie)

Cei născuți în această zodie vor avea parte de un an bun în ceea ce privește relațiile romantice. De asemenea, vor avea parte de creativitate și mult echilibru în viață. Nativii vor deveni mai deschiși și vor avea parte de prosperitate.

Coroana (21 aprilie-20 mai)

Răul nu se va lipi de această zodie și va fi protejată. Cei care până acum s-au ocupat mai mult de nevoile altora vor avea tendința în noul an să se dedice mai mult propriei persoane. Succesul va fi prezent pe toate planurile.

Sfeșnicul (21 mai-20 iunie)

Nativii vor avea parte de vești bune, iar eforturile lor de până acum vor fi recompensate. Totuși, vor avea tendința de a cheltui mai mult decât este necesar. Pot avea și perioade dificile sau solicitante, dar le vor depăși cu bine.

Roata (21 iunie-21 iulie)

Cei născuți în această zodie nu vor începe anul 2015 cu schimbări semnificative. Pot avea parte de ghinioane sau de lipsă de înțelegere. Vor fi mult mai pretențioși în relațiile cu cei din jur.

Steaua (22 iulie-22 august)

Nativii vor avea parte de faimă și noroc. Așa cum îi caracterizează, cei născuți sub acest semn vor fi îndeajuns de puternici pentru a depăși orice impas. Anul 2015 va fi un an bun pentru ei.

Clopotul (23 august-22 septembrie)

Cei născuți în această zodie se vor concentra anul acesta mai ales pe relațiile profesionale. Atenție mare, căci anul 2015 va aduce cu sine și o mare decepție ce poate cauza o cădere psihică. După ce această perioadă nefericită va trece, nativii se vor putea bucura iar de viață.

Moneda (23 septembrie-22 octombrie)

Nativii vor avea parte de shcimbări radicale și îi vor uimi pe cei din jur. Cei care sunt singuri au șansa să își găsească un partener. Orice obstacol din 2015 va fi depășit cu bine.

Cuțitul (23 octombrie-21 noiembrie)

Cei născuți în această zodie trebuie să aibă grijă la ghinion, căci 2015 nu le va purta mereu noroc. De asemenea, pot avea parte de succes pe plan profesional, dar și de eșec în plan emoțional. Este bine ca nativii să se ferească de probleme.

Toporul (22 noiembrie-21 decembrie)

Nativii vor avea parte de succes în plan financiar. Nu sunt excluse anumite probleme de sănătate. În plan sentimental, cei născuți în această zodie pot avea parte de momente speciale și fericite.

Potcoava (22 decembrie-20 ianuarie)

Anul 2015 îi va determina pe nativi să se întoarcă la adevăratele valoriși astfel vor avea parte de noroc și de succes în plan financiar. Totuși, este bine să existe o precauție atunci când vine vorba de îndrăgostit.

Cupa (21 ianuarie-19 februarie)

Nativii vor deveni conștienți de nevoile și de potențialul lor, lucru ce îi va face mai predispuși la călătorii sau la succes în plan profesional. Succesul va fi prezent în orice latură a vieții, iar noul an ar putea să le aducă împliniri și în plan sentimental.

Capela (20 februarie-20 martie)

Cei născuți sub acest semn vor avea parte de un avânt profesional, dar în ceea ce privește relațiile, lucrurile nu sunt tocmai bune. Se pare că nativii pot avea parte de tensiune în plan amoros. Sănătatea și succesul în plan financiar nu vor lipsi, dar vor exista probleme în viața personală și de cuplu.

„Viața pe Terra este în pericol iminent dacă mai facem asta”! Greșeala pe care guvernele lumii nu vor să o recunoască!... Urmează o perioadă cu schimbări majore pentru fiecare zodie! Horoscopul pentru dragoste în săptămâna 19-25 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x