Antena Căutare

Horoscopul zilei 12/01/2018 - Gemenii se vor trezi cu o oportunitate minunată pe plan profesional.

Horoscopul zilei 12/01/2018 - Fiecare semn zodiacal este surprins!

Horoscopul zilei 12/01/2018 - Fiecare semn zodiacal este surprins!

Berbec - galben, Taur - portocaliu. Culorile norocoase în 2018 pentru fiecare zodie!

Pentru Berbeci este momentul perfect pentru a face schimbările pe care le aşteptau de foarte mult timp. Au încredere în oamenii cu care interacţionează şi se vor lăsa ghidaţi de aceştia.

Taurii vor începe ziua cu o veste bună de la cineva care vrea să îi întâlească, e an bun de căsătorie, aşa că evaluaţi-vă sentimentele.

Horoscopul Uranian pe anul 2018! Vărsătorii vor fi mult mai pasionali și cutezători

Gemenii se vor trezi cu o oportunitate minunată pe plan profesional. Deşi au foarte multe pe cap, NU ar trebui să rateze şansa şi să se decidă să profite de aceasta şi să îşi încerce norocul.

O chestiune de suflet îi va răscoli pe nativii Rac şi lucrurile se pot clarifica fie în weekend, fie chiar diseară, dacă vor pune punctul pe "i".

Este posibil ca nativii zodiei Leu să ia astăzi o decizie referitoare la un credit bancar, pe care îl vor cere pentru o casă sau pentru o maşină.

Pentru Fecioare astrele anunţă o zi cu multe veşti importante. Însă depinde doar de ei ce decizii vor lua şi ce au de gând să facă mai apoi cu toate informaţiile primite.

Astăzi Balanţele sunt în căutarea stablităţii. Fie că e vorba de carieră, fie că doresc stabilitate în viaţa de cuplu, sunt dispuse să facă şi compromisuri pentru a scăpa de perioada stresantă din ultima vreme.

Scorpionii sunt pe punctul de a ieşi la rampă cu ceva nou care să le aducă faimă şi o să le sporească veniturile dacă vor profita de conjunctura respectivă.

Săgetătorii vor primi o invitaţie la un spectacol sau la o cafea, unde vor schimba impresii cu prietenii, şi aşa îşi vor găsi locul în cadrul grupului.

Capricornii sunt foarte interesaţi de partea financiară şi vor face tot ce le va sta în putinţă pentru a-şi mări veniturile. Sunt şanse mari să înceapă o colaborare care să îi ajute în acest sens.

Pentru Vărsători viaţa sentimentală este pe primul loc astăzi şi vor căuta o modalitate de a-şi petrece mai mult timp alături de persoana iubită. Cine ştie poate vor organiza şi o escapadă romantică la munte.

Iar Peştii vor primi astăzi o lecţie de viaţă. Important este să înveţe ceea ce trebuie din asta şi pe viitor să NU mai repete aceeaşi greşeală.

Profeția CUTREMURĂTOARE a lui Arsenie Boca despre un oraș din România: „Va veni ceva NEMAIVĂZUT și totul se va...”... Femeia care l-a văzut pe Dumnezeu: "Mă lua din spital și mă ducea la morgă. De la morgă, iar mă aducea la spital. A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x