Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Camelia Patrascanu: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 29 mai!

Miercuri va fi o zi care ne testeaza puterea de a ne bucura pentru meritele si realizarile altora.

Miercuri, 29 mai, este o zi cu o energie exploziva si un spirit solar. Astrele ne testeaza puterea inimii de a fi increzatoare, generoasa, plina de bucurie. Avem astfel ocazia sa aflam care ne este pragul de dezarmare, de cedare, cand pierdem lumina propriului spirit, cand ne lasam influntati de vorbele altora, de parerea celorlalti despre noi, cand ne cedam puterea devenind lasi, nesiguri si influentabili.

Reversul aspectului este exacerbarea orgoliului si a infumurarii. Tendinta de acrede ca totul ni se cuvine sau ca nu merita sa facem loc si altora pe strada. Intre nesiguranta si ingamfare se afla intelepciunea de a sti cum sa ramai tu insuti, in deplina putere de sine, atunci cand faci loc si altora langa tine.

Luna in Varsator ne da puterea sa ii admiram pe cei din jur pentru realizarile, talentele si calitatile lor. Acesta este un gest de fair-play. Bucurandu-ne pentru ce sunt si au realizat altii atragem succesul si in viata noastra. Merita sa ne gandim la asta.

Vezi previziunile astrologice pentru fiecare zodie in VIDEOCLIPUL de mai sus!

Ionut Budisteanu, liceanul care a castigat unul dintre cele mai importante premii stiintifice: "Vreau sa fiu profes... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 29 mai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x