Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 30 mai!

Bani, bani si iar bani astazi pentru Sagetatorii ! Au astrele de partea lor in plan financiar. Si pentru balante se anunta vremuri bune la acest capitol.

Berbecii stiu ce vor si asta le va fi de mare ajutor in a obtine ceea ce isi doresc.

Taurii s-ar putea sa aiba parte de o surpriza in plan profesional, dorintele din ultima vreme s-ar putea materializa astazi.

Gemenii cu greu isi vor intra in ritm. Vor amana multe dintre activitatile planificate pentru astazi. Asadar, sa nu aveti mari asteptari de la ei.

Racii nu se vor da in laturi de la nimic, desi forma in care se gasesc nu va fi dintre cele mai bune.

Leii traverseaza o perioada mai dificila din punct de vedere profesional. Au multe proiecte pe cap si nu stiu cum sa le mai faca fata.

Ar fi bine ca nativii din zodia fecioara sa stea departe de certuri si scandaluri astazi. Nu de alta, insa si-ar face singuri probleme inutile.

Balantele au o zi favorabila dezvoltarii relatiilor sociale. Vor avea parte de tot felul de intalniri benefice pentru bugetul lor.

Scorpionii sunt in forma. Desi se vor implica in multe activitati profesionale, isi vor face timp si pentru a rezolva problemele altora.

Pentru sagetatori se anunta o perioada fructuoasa din punct de vedere financiar. Colaborarile din ultima vreme se vor dovedi a fi unele foarte inspirate.

Capricornii se vor bucura de reusite profesionale. Si in plan afectiv ii asteapta evenimente placute.

Varsatorii nu vor fi in apele lor. Oboseala acumulata le va da ceva batai de cap. Pe seara, vestile bune nu ii vor ocoli.

Pestii vor avea o zi relaxanta, usoara din punct de vedere profesional. In plan afectiv nu au motive de ingrijorare.

Horoscopul zilei, cu Camelia Patrascanu: Vezi ce-ti rezerva astrele joi, 30 mai! ... Bucurati-va de o bere cu adevarat romaneasca, Ciuc Natur Radler!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x