Antena Căutare

Horoscopul zilei cu Andreea Joita. Vezi ce iti rezerva astrele pentru 6 august!

Eficienta ii va caracteriza pe tauri. Vor rezolva orice problema, in timp record. Si racii vor avea o zi benefica.

Nativii berbeci au tendinta de a amana luarea deciziilor legate de familie si nu fac deloc bine. Lucrurile odata inflamate, cu greu vor putea fi aplanate.

Taurilor nimic nu li se va parea greu de realizat astazi. Vor avea solutii la toate si vor scoate din incurcatura persoane dragi.

Gemenii vor avea un debit verbal de necontrolat, ceea ce ii va obosi pe cei din jur si ii va face sa le evite compania. Mai bine ar trece si la fapte.

Racii vor avea o zi incarcata, cu evenimente neprevazute. Noroc de energia lor, datorita careia vor avea forta de a le face pe toate.

Leii stau de minune la capitolul inspiratie si vor pune in practica idei profitabile.

Fecioarele isi vor dedica timpul familiei si vor incerca sa faca pe plac tuturor.

Balantele nu vor fi in cea mai buna forma, insa vor incerca sa se ridice la nivelul asteptarilor celor din jur. E posibil sa se aleaga cu bani astazi.

Scorpionii vor rabufni si isi vor exprima anumite nemultumiri legate de serviciu. E indicat sa discute despre acestea cu superiorii ierarhici pentru a nu lasa situatia sa se inflameze.

Sagetatorii sunt mult prea directi si risca sa supere persoane dragi din cauza lipsei diplomatiei.

Capricornii nu-si prea si vor lua in serios atributiile profesionale si risca sa se aleaga cu ceva sanctiuni. Mai bine s-ar pune pe treaba, pentru a evita disputele.

Varsatorii vor renunta la propriile nevoi si interese in favoarea celor din familie care le vor solicita ajutorul. Implicarea lor nu va fi trecuta cu vederea.

Pestii se vor erija in purtatorul de cuvant al tuturor, isi vor da cu parerea chiar si acolo unde nu le-a fost ceruta, astfel ca iscarea unor conflicte va fi iminenta.

Un supererou de la Bollywood, mai tare ca Superman si Batman!... Doua clipuri noi detaliaza carcasele si ecranele iPad 5 si iPhone 5C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x