Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 5 octombrie!

Berbecii au vorba dulce si vor reusi sa capteze cu usurinta atentia celor din jur, dar si sa trezeasca interesul acestora pentru afacerile pe care vor sa le demareze. Taurilor le place, nu gluma, sa o faca pe seful si sa-si impuna punctul de vedere. Mai bine ar accepta si opiniile celor din anturaj pentru a nu aparea conflicte.

Gemenii isi vor concentra toata atentia asupra activitatilor profesionale, se anunta o zi incarcata, iar asta ii va face cam irascibili.

Racii nu se vor lasa pana cand cei din jur nu le vor da dreptate. Ar trebui sa fie mai putin orgolioasi si sa ia in calcul si opiniile care difera de ale lor.

Leilor le sta gandul la distractie si vor face tot posibilul sa se destinda si sa se relaxeze alaturi de familie.

Fecioarelor le merge bine. La serviciu, se bucura de aprecierea sefului, iar acasa, partenerul de cuplu le acorda toata intelegerea.

Balantele nu vor avea o dispozitie buna. Anumite nelinisti din cadrul familial le vor da ceva batai de cap si ii vor face sa nu fie in cea mai buna forma.

Impulsivitatea scorpionilor le-ar putea crea mari probleme. Ar putea face greseli care ii vor costa destul de mult in viitorul apropiat.

Sagetatorii sunt foarte organizati, tocmai de aceea vor fi si eficienti si vor pune toate activitatile la punct.

Capricornii dau dovada de perseverenta in ceea ce priveste proiectele de serviciu. Vor rezultate maxime si fac tot posibilul ca acestea sa iasa ca la carte.

Varsatorii isi fac planuri pentru weekend. Au chef mare de distractie si cu o asa dispozitie e clar ca vor avea un sfarsit de saptamana foarte agitat.

Nativii din pesti se simt epuizati din cauza eforturilor profesionale. Tocmai de aceea, vor prefera sa se odihneasca si sa stea alaturti de familie.

VIDEO! O vidra se crede caine... Galerie foto! Starurile ar vrea sa arda aceste fotografii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x