Antena Căutare

Horoscopul zilei de 11 iulie, prezentat de Camelia Patrascanu: Vezi ce-ti rezerva astrele!

Luna in Leu da sufletului curajul de a impune in viata noastra solutii pe care altadata le-am refuzat, pentru ca ni s-au parut incomode sau deranjante pentru cei din jur. Acum, conteaza confortul si linistea noastra mai mult decat a face pe plac altora. Poate nu avem argumente rationale pentru ce vrem sau ce refuzam sa facem sau sa fim, dar nici nu trebuie.

Mai important este ce ne indeamna sufletul, nu mintea. Daca nu ne simtim bine intr-o anumita situatie insemana ca acea situatie este artificiala, nu o putem sustine si cel mai bine este sa ne retragem sau sa spunem cum ne simtim.

Din fericire nu mai suntem atat de vulnerabili la aprecierile altora despre noi si faptul ca nu mai vrem doar sa facem pe plac ci sa colaboram liber este un castig pentru inima noastra.

Pana pe 23 iulie, ne vom tot antrena in a fi conformi cu noi insine si, abia dupa aceea, sa gasim calea de confort social.

Vezi previziunile astrologice pentru fiecare zodie in VIDEOCLIPUL de mai sus!

Logodna la inaltime! O americanca a fost ceruta in casatorie pe podul Golden Gate din San Francisco... Toma Coconea reprezinta Romania in cea mai dura cursa de aventura din lume: X-Alps!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x