Antena Căutare

Hunedoara: Festivalul Dacilor Liberi, sarbatorit cu lupte autentice si pui la rotisor

Istoria stramosilor nostri a fost readusa la viata in judetul Hunedoara. Sute de oameni s-au adunat pe platoul de la Costesti ca sa urmareasca recreerea unei lupte autentice intre daci si romani. Vizitatorii au fost invitati apoi la un festin autentic, cu ocazia celei de-a treia editii a Festivalului Dacilor Liberi.

Batalia de la poalele muntilor Orastiei s-a purtat cu aceeasi ardoare cu care s-au luptat acum aproape doua mii de ani stramosii nostri. Actorii si cascadorii si-au intrat repede in rol, iar de pe margine copiii i-au sustinut ca pe supereroii preferati.

La final, atat participantii cat si spectatorii au fost invitati sa guste din mancarurile pregatite dupa retete stramosesti. Meniul: pui in stil dacic, la rotisor, cu lamaie, condiment si putin ulei.

Vizitatorii au avut si posibilitatea sa vada cum traiau dacii, acum doua mii de ani. Festivalul continua si astazi cu noi surprize.

Filipine: Un caine a ramas mutilat dupa ce a salvat vietile a doi copii... Transforma-ti casa intr-un castel cu perna The Crown!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x