Antena Căutare

Hyperloop, transport de persoane cu viteza sunetului

Vrei adrenalina? Ti-ar placea sa existe un mijloc de transport extrem de rapid? Visul tau ar putea deveni realitate, deoarece un om de afaceri american isi doreste sa finanteze constructia unui sistem de transport foarte rapid, denumit “Hyperloop”.

Proiectul presupune ca pasagerii sa fie asezati in niste cilindri metalici, ce ar urma sa fie lansati in interiorul unei serii de tuneluri, cu o viteza foarte mare. Ulterior, acesta ar trebui sa-si continue drumul, fiind ajutat de un sistem magnetic de levitatie, precum cel folosit de trenurile de mare viteza.

Acest ansamblu ar putea sa atinga cu usurinta viteza sunetului, conform afaceristului Elon Musk. El a precizat ca existenta sistemului de transport ar putea scurta calatoria intre Los Angeles si San Francisco la doar 30 de minute, fata de o ora si 20 de minute.

E un erou! Un barbat a primit ZECE lovituri sub centura, insa nu a simtit nicio durere!... Neo-zeelandezii, impaciuitori din fire! Pista de la aeroportul Gisborne e buna si pentru avioane si pentru trenuri … ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x