Antena Căutare

I-au cusut mâna în ABDOMEN pentru a fi salvat. ''Am un sentiment ciudat când încerc să mişc degetele'' - FOTO

Un chirurg de la spitalul metodist din Houston i-a cusut unui pacient mâna în abdomen pentru a i-o salva.

Carlos Mariotti, muncitor la o fabrică braziliană, în vârstă de 42 de ani, a suferit un teribil accident de muncă care i-a smuls aproape toată pielea de pe mână.

Pentru a nu i-o amputa, medicii au recurs la această metodă. Mâna va rămâne în cavitatea abdominală timp de aproximativ şase săptămâni, până când se vor dezvolta ţesuturi noi şi tendoane şi va putea primi grefe noi de piele.

Urmările au fost atât de grave, încât puteau fi văzute oasele şi tendoanele. Deoarece medicilor le era teamă că mâna ar fi putut fi infectată şi că ţesutul şi tendoanele vor putrezi, singurul loc din corp unde putea să încapă întreaga mână a fost burta bărbatului.

Mariotti lucra într-o fabrică de productie a materialului plastic, în Orleans. În timp ce folosea maşina care făcea bobine, şi-a prins mâna în aparat.

Operaţia a fost un adevărat succes, se pare. "Când m-am trezit din operaţie nu am ştiut dacă era încă acolo. Nu am putut să cred când mi-au spus că mi-au introdus mâna în mine", a declarat Carlos Mariotti pentru The Independent.

Bărbatul se află încă în recuperare la Spitalul Santa Otilia. La recomandare medicilor, acesta trebuie să-şi mişte braţul uşor, în interiorul abdomenului, pentru a nu i se atrofia.

"Este un sentiment foarte ciudat când încerc să mişc degetele care se află în interiorul propriului meu corp şi văd cum, înfiorător, burta mea se mişcă uşor aşa după cum o împung eu", a mai povestit bărbatul.

Patru zodii care suferă în tăcere. Îşi ascund emoţiile, dar cu ce preţ?!... Galerie foto de colecţie! Rămâi fără cuvinte! Aşa arăta Cascada Niagara în urmă cu 100 de ani. Imagini spectaculoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x