Antena Căutare

I-au schimbat copilul la naștere! A aflat abia după 28 de ani, în cel mai crunt mod! Cum a reacționat când l-a întâlnit. „Nu pot să descriu” - VIDEO

O mamă și-a cunoscut fiul biologic abia la 28 de ani după ce i-a fost schimbat în spital, din greșeală, imediat după naștere. Momentul emoționant în care cei doi s-au întâlnit a fost filmat.

I-au schimbat copilul la naștere! A aflat abia după 28 de ani, în cel mai crunt mod! Cum a reacționat când l-a întâlnit. „Nu pot să descriu” - VIDEO
I-au schimbat copilul la naștere! A aflat după 28 de ani, în cel mai crunt mod! Cum a reacționat când l-a întâlnit. „Nu pot să descriu”

Mama și-a întâlnit pentru prima dată copilul biologic în China, la două luni după ce a descoperit că, timp de 28 de ani, a crescut fiul altcuiva.

Spitalul la care Jiang Yanli a născut, în urmă cu 28 de ani, a transmis că va investiga accidentul ce a schimbat complet viața a două familii.

Cum a descoperit femeia adevărul

Femeia, cunoscută cu numele Jiang Yanli, intenționa să doneze o parte din ficatul ei fiului ei, bolnav de cancer, când a făcut descoperirea șocantă.

Fiul pe care l-a crescut, Zhang Qi, este tratat la un spital din orașul chinez Nanchang, după ce, la sfârșitul lunii februarie, a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

După ce a aflat că nu este compatibilă cu propriul ei fiu, femeia a cerut un test ADN și a descoperit, astfel, că a crescut copilul unei alte femei.

„Stooop!”. Un braț de excavator se oprește în aer și apar ochi de copil, plini de spaimă. Tatăl leșină! „E fetița mea, e fetița mea!”. Gabriela are o singură întrebare

După ce a primit vestea șocantă, femeia nu a stat prea mult pe gânduri. Și-a șters lacrimile și și-a îndreptat întreaga atenție către un singur obiectiv – să își găsească fiul biologic, precum și familia copilului pe care l-a crescut și care i-ar putea salva viața.

Ce s-a ales de fiul ei biologic, căruia nu i-a putut îndruma pașii în viață

Guo Ming, fiul ei biologic, pe care l-a cunoscut abia la 28 de ani de la naștere, lucrează în prezent ca polițist și are soție și copii.

El a descris ce a simțit când a primit vestea șocantă. „A fost o avalanșă de emoții distincte. E foarte greu de descris”, a spus el.

„Mama, nu are rost! Nu mă mai întorc acasă!”. Fiul unui doctor, bolnav de COVID-19, într-un clip sfâșietor! „Mi-am văzut puiul luptând pentru fiecare gură de aer!” VIDEO

Mama care l-a crescut pe Guo Ming, care este purtătoare de hepatita B, a fost și ea diagnosticată cu cancer ka ficat și a fost operată recent.

Jiang Yanli nu i-a dezvăluit adevărul fiului pe care l-a crescut, temându-se că șocul i-ar putea dăuna stării sale de sănătate și așa precare.

Însă, tatăl lui biologic, acum descoperit, a spus că va face analizele necesare, în speranța că va putea deveni donator pentru copilul lui.

De cealaltă parte, polițistul Guo Ming a promis să își viziteze cât mai des părinții biologici și că speră ca aceștia să se mute lângă el, după ce se vor pensiona.

Când și-a întâlnit fiul biologic, mama Jiang Yanli nu și-a putut stăpâni lacrimile și l-a luat în brațe. Vedeți momentul, în clipul de mai jos.

Femeile ar putea fi salvarea bărbaților, în fața COVID-19! Ar deține sursa antidotului! Ce au descoperit cercetătorii... Interviu în exclusivitate! Autorul „Sapiens, scurtă istorie a omenirii”, mesaj urgent pentru români: „Nu vă puteţi baza ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x