Antena Căutare

Iluzie optică de senzație! Crezi că poți să găsești pâinea din imagine, în cel mult 10 secunde? Care este răspunsul

O imagine ce prezintă un desen de tip doodle ascunde o iluzie optică de senzație. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent și să găsești pâinea din imagine în cel mult 10 secunde.

imagine cu un desen tip doodle ce prezintă diferite obiecte ce au legatura cu scoala Galerie
Un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Tu poți găsi pâinea din imagine? | sursa foto: Shutterstock

Dacă vrei să testezi cât de bine stai cu simțil observației, atunci privește atent și încearcă să descoperi unde se află furculița din imaginea de mai sus.

Iluzie optică de senzația. Privește atent desenul doodle și descoperă în 10 secunde unde se află pâinea, de fapt

Un desen de tip doodle în care apar elemente ce au legătură cu școala s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Descoperă în cel mult 10 secunde unde se află pâinea, de fapt. În imagine se pot observa diferite obiecte ce au legătură cu școala. De la caiete și alte rechizite și până la profesori sau elevi, imaginea se remarcă prin multitudinea de obiecte colorate.

Citește și: Iluzie optică virală! Privește atent imaginea cu lebădă și descoperă unde se ascunde inima. Puțini sunt cei care reușesc

Încearcă să dai dovadă de răbdare și să te uiți atent la poză ca să descoperi în cel mult 10 secunde, unde se află pâinea din desenul doodle. Aceasta nu este deloc ascunsă, însă se pare că doar cei cu privire ageră reușesc s-o vadă rapid. Sarcina poate să pară simplă inițial, dar nu este deloc așa, fiindcă privirea „fuge” pe diferite obiecte și transformă imaginea într-o provocare interesantă și nu tocmai simplă.

Citește și: Iluzie optică de senzație! Privește poza și descoperă unde se află ursul polar. Care este răspunsul, de fapt

Ai nevoie nu doar de răbdare ca să găsești răspunsul corect, ci și de un simț al observației foarte bine dezvoltat. Dacă ai reușit să găsești răspunsul în cel mult 10 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire de invidiat. Dacă nu ai reușit, încearcă să nu renunți, ci să te uiți mult mai atent.

Dacă ți-ai pierdut atenția sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent desenul de tip doodle, în partea de jos. Pâinea se află lângă ceasul roșu și pianul roz.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția. Dacă ai găsit răspunsul corect, atunci ai o privire de vultur.

O altă imagine transformată într-o iluzie optică virală este cea realizată de fotograful Roan Du Plessis, în timp ce se plimba prin natură în rezervația Ngala Private Game din Africa de Sud. Omul căuta leoparzi atunci când a văzut o antilopă stând pe o stâncă, perfect camuflată.

O mireasă era în camera de hotel și se pregătea de nuntă atunci când organizatorul de evenimente a făcut gestul ce a rui... Secretul bizar pentru a avea o căsnicie fericită. O femeie își alăptează soțul de câțiva ani, cu care are trei copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x