Antena Căutare

O mireasă era în camera de hotel și se pregătea de nuntă atunci când organizatorul de evenimente a făcut gestul ce a ruinat totul

O mireasă se afla într-o cameră de hotel și se pregătea de nuntă atunci când organizatorul de evenimente a făcut un gest ce a ruinat-o pe tânăra care spera să se bucure de cea mai frumoasă zi din viața ei.

colaj foto cu camera de hotel inundata si poza cu o mireasa plangand Galerie
Mireasa a trecut printr-o situație neașteptată din cauza neatenției organizatorului de evenimente | profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără, chiar în ziua în care se pregătea de nuntă. Aflată în camera de hotel, ea se pregătea de ceremonie atunci când organizatorul de evenimente și-a făcut apariția și a făcut gestul ce a ruinat totul. Imaginile cu incidentul au ajuns pe internet și au devenit virale.

O mireasă stătea în camera de hotel și se pregătea de nuntă atunci când organizatorul de evenimente a făcut un gest ce a ruinat totul. Ce a urmat

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei, motiv pentru care orice viitoare mireasă încearcă, pe cât posibil, să organizeze totul cu multă atenție. Orice detaliu contează, de la buchetul de flori și până la decorațiuni, meniul ales sau restaurantul unde se servește masa.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, chiar cu puțin timp înainte de nunta fiului ei. Mireasa a dezvăluit totul

Totuși, pentru o mireasă, acest eveniment a fost complet ruinat atunci când organizatorul de evenimente a făcut un gest necugetat și a înfuritat-o nu doar pe mireasă, și ci pe apropiații acesteia. Situația neobișnuită a fost povestită de make-up artistul miresei și, în scurt timp,imaginile din camera de hotel au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții.

Practic, organizatorul de evenimente a pornit instalaţia automată de stingere a incendiilor, montată în tavan. În doar câteva minute, camera de hotel a dost distrusă și, odată cu ea, și rochia miresei și cosmeticele make-up artistului care venise s-o pregătească pe tânără pentru marele eveniment. Doar cosmeticele costau 3.000 de dolari, lucru ce i-a înfuriat pe mulți.

Practic, așa cum s-a aflat ulterior, organizatorul de evenimente a agățat rochia de mireasă de unul dintre dispozitivele de stropire în caz de incendiu, fără să își dea seama că va ruina totul.

Citește și: Cum s-a răzbunat o mireasă pe soacra ei chiar în ziua nunții. Mirele și invitații nu au știut ce să mai facă

Instalația apornit și toată camera de hotel a fost inundată. Apa pulverizată peste tot a stricat comsticele, coafura, rochia miresei și tot ce se mai afla atunci în încăpere. Imagini și filmări au apărut imediat pe Twitter, dar s-au viralizat rapid și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților, arată cei de la dailymail.co.uk.

În ciuda acestui incident extrem de neplăcut, mireasa tot și-a unit destinul cu alesul inimii sale, însă petrecerea n-a decurs deloc așa cum se așteptase. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii și nu puțini au fost cei care au criticat neglijența organizatorului de evenimente.

Ea e femeia care și-a propus să aibă cel mai mare bust din lume. Cum arată trupul tinerei Zeni Zounds... Iluzie optică de senzație! Crezi că poți să găsești pâinea din imagine, în cel mult 10 secunde? Care este răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x