Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că găsești șarpele din imagine? Reptila verde nu este deloc ascunsă

Numeroase persoane din întreaga lume au încercat să găsească șarpele ascuns în fotografia de mai sus. Puțini au fost însă cei care au reușit să descopere reptila într-un timp scurt.

iamgine cu niste copaci in care se ascunde un sarpe Galerie
O imagine cu un șarpe ascuns printre niște copaci s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | sursa foto: Profimedia

Un bărbat care lucrează în cadrul Sunshine Coast Snake Catchers, un serviciu de prindere a șerpilor din Queensland (Australia) a decis să fotografieze un colt de natură cu o vegetație luxuriantă, în care se „ascunde” cu multă dibăcie un șarpe.

În scurt timp, poza s-a transformat într-o iluzie optică de senzație și mulți au fost cei care au încercat să descopere unde se află reptila, de fapt. Puțini au reușit, însă.

O iluzie optică îi face pe mulți să încerce să găseaască șarpele din imagine, dar puțini reușesc

Oameni din întreaga lume au încercat să descopere șarpele din imaginea cu copaci, dar puțini au reușit să facă acest lucru într-un timp scurt și fără vreun indiciu.

Citește și: Iluzie optică ieșită din comun. Acestă fotografie este alb-negru, nu colorată, cum o văd toți. Care este explicația

Cei de la Sunshine Coast Snake Catchers, un serviciu de prindere așerpilor din Queensland (Australia), susțin faptul că primesc în fiecare lună numeroase apeluri și solicitări de la oameni care descoperă în case sau în apropierea locuințelor tot felul de specii de șerpi. În căutare de hrană sau de căldură sau pur și simplu din curiozitate, reptilele reușesc să se strecoare în cele mai surprinzătoare locuri.

În primăvara acestui an, unul dintre angajați a decis să realizeze fotografia de mai sus. În poză se pot observa câțiva copaci cu un frunziș bogat.

imagine cu niste copaci

Șarpele din iluzia optică se ascunde în partea din stânga a pozei

Pe una dintre crengi, un șarpe stă atârnat, în încercarea lui de-a coborî pe o creangă. Imaginea a fost publicată pe Facebook și a fost lansată provocarea pentru internauți: aceea de-a găsi reptile!

Citește și: Iluzia optică care demonstrează cât de mult ne păcălește creierul. Pătratele din imagine au aceeași culoare sau sunt diferite?

Așa cum era de așteptat, judecând după numeroasele detalii din poză, misiunea nu a fost una tocmai simplă. Unii dintre internauți au renunțat și au ajuns la concluzia că în mod sigur nu ar fi excelat în meserie de vânător de șerpi și nici nu ar fi putut să se „apere” dacă ar fi fost la fața locului. Fotografia, transformată într-o iluzie optică virală, a adunat numeroase glume și comentarii amuzante.

Descoperă urmărind pozele din galeria foto de mai sus unde se ascunde șarpele din imagine.

În Queensland există numeroase întâmplări inedite de la intervențiile specialiștilor care se ocupă cu prinsul șerpilor. Un bărbat a sunat șia cerut ajutor imediat atunci când, la primele ore ale dimineții, s-a dat jos din pat și a descoperit că împărțise toată noaptea patul cu o reptilă strecurată în așternuturi în căutare de căldură.

Cuplul care a reușit să aibă 21 de copii în doar 2 ani folosind mame surogat. Care e motivul... Care e mama și care fiica? Una dintre femeile din imagine este mai în vârstă cu 18 decât cealaltă. Ți-ai dat seama care?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x