Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să vezi insecta de pe scoarța copacului? Privește atent și descoperă răspunsul

O fotografie în care este surprinsă de aproape scoarța unui copac pe care se află o insectă s-a transformat într-o iluzie optică virală. Doar cei cu ochi de vultur reușesc să descopere vietatea.

imagine cu o insecta ce sta pe scoarta maro a unui copac Galerie
O imagine cu o insectă ce stă pe scoarța unui copac s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia

Natura reușește să ne surprindă în foarte multe dintre situații și, cele mai multe ori, unele peisaje îți pot tăia răsuflarea. Tocmai de aceea, mulți dintre fotografi și-au realizat multe dintre fotografiile surprinzătoare în natură. Un cadru inedit este cel de mai sus, unde o insectă se camuflează perfect pe scoarța unui copac. Privește atent imaginea și încearcă să descoperi unde se află aceasta, de fapt.

O fotografie cu o insectă camuflată pe scoarța copac s-a transformat într-o iluzie optică virală. Unde se află vietatea, de fapt

O imagine realizată de un fotograf în timpul unei plimbări s-a transformat rapid într-o iluzie optică virală și nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află ascunsă insecta din imagine. Vietatea stă liniștită pe scoarta unui copac și doar cei cu privire de vultur reușesc s-o vadă.

Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la imagine și să descoperi unde se află insecta. Dacă ai reușit să faci asta, atunci în mod sigur poți spune despre tine faptul că ai o privire ageră.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că găsești leopardul din imagine? Unde se află felina, de fapt. Iată răspunsul

Captivat de cât de bine s-a ascuns vietatea printre frunze, fotograful n-a mai stat pe gânduri, ci a pus mâna pe aparat și a surprins ineditul cadru. Imaginea a fost apoi publicată pe internet și s-a transformat rapid într-o iluzie optică de senzație.

Privește poza ce ascunde o iluzie optică și încearcă să descoperi unde se află insecta ascunsă, de fapt.

Înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Deși poate inițial totul părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șapca din imagine? Nu e ascunsă, dar puțini o văd. Unde se află, de fapt

Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește atent galeria foto de mai sus.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O imagine similară, transformată într-o iluzie optică virală, este cea realizată de fotograful Roan Du Plessis, în timp ce se plimba prin natură în rezervația Ngala Private Game din Africa de Sud. Omul căuta leoparzi atunci când a văzut o antilopă stând pe o stâncă, perfect camuflată.

Un bărbat a înghițit din greșeală un păianjen în timpul somnului și insecta l-a mușcat de gât. Ce a urmat... O tânără a găsit în frigiderul bunicii ouă congelate în urmă cu 25 de ani. Ce a descoperit când a deschis casoleta din 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x