Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că găsești leopardul din imagine? Unde se află felina, de fapt. Iată răspunsul

Un fotograf a realizat o poză în natură și, în scurt timp, aceasta s-a transformat într-o iluzie optică virală. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la imagine și să descoperi unde este află leopardul, de fapt.

imagine cu un leopard stand pe o stanca Galerie
O imagine cu un leopard s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | sursa foto: Profimedia

Natura poate să fie extrem de surprinzătoare și nu puține sunt dățile când ne uimește cu peisaje ce îți taie răsuflarea. De asta s-a convins și un fotograf care surprins frumusețea unui peisaj stâncos, în care se află un leopard. Imaginea s-a transformat într-o iluzie optică virală.

O fotografie cu un leopard ce stă pe o stâncă s-a transformat într-o iluzie optică virală. Încearcă să găsești animalul

Un fotograf se plimba printr-o rezervație naturală din Africa de Sud atunci când ceva i-a atras brusc atenția. A observat că pe o stâncă se află un leopard și, fără să mai stea pe gânduri, a pus imediat mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins totul în câteva cadre extrem de reușite.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești iepurele din filmare? Unde se ascunde animalul, de fapt. Iată răspunsul

Culoarea cafenie a animalului îl ajută să se camufleze perfect în relieful stâncos și cu vegetație uscată. Uimit de descoperirea făcută, fotograful a surprins totul într-o fotografie pe care ulterior a ales s-o publice în mediul online. Într-un timp extrem de scurt, aceasta s-a transformat într-o iluzie optică virală.

Nu puțini au fost oamenii care au încercat să descopere unde se află leopardul din imagine, însă puțini au reușit să facă asta în cel mult 10 secunde.

Înarmează-te cu răbdare și încearcă să urmărește atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să descoperi unde se află felina. Deși poate părea o sarcină cât se poate simplă, după primele secunde ai putea să descoperi faptul că provocarea nu e una tocmai ușoară

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că găsești fotograful din pădure? Unde se află acesta, de fapt. Iată răspunsul

Însă, dacă ți-ai pierdut răbdarea sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci descoperă răspunsul corect urmărind galeria fot

O imagine similară, transformată într-o iluzie optică virală, este cea realizată de fotograful Roan Du Plessis, în timp ce se plimba prin natură în rezervația Ngala Private Game din Africa de Sud. Omul căuta leoparzi atunci când a văzut o antilopă stând pe o stâncă, perfect camuflată.

„Inițial m-am întrebat ce se află acolo. Am crezut că văd probabil un leopard, căci acesta era motivul pentru care ne aflam în rezervația respectivă. Căutam leoparzi, însă am fost plăcut surprins să descopăr antilopa. Nu am mai văzut una de jumătate de an. Stâncile din această zonă reprezintă habitatul lor. Deși nu plănuiesem să merg acolo ca să văd antilope, am fost uimit de cât de bine se camufla animalul. Mă uimește mereu capacitatea acestor animale de-a se confunda cu mediul lor natural, de-a se camufla”, a mărturisit bărbatul.

Bătrânica de 77 de ani care a uluit internetul cu trupul său tonifiat. Așa arată când se pozează doar în lenjerie intimă... O mamă cu doi copii a reușit să scape de sărăcie, cu ajutorul unei simple poze. Nu avea bani de mâncare, acum are tot ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x