Antena Căutare

Iluzie optică virală. Poți să găsești leopardul din imagine? Puțini sunt cei care reușesc

O poză făcută recent de către un fotograf extrem de pasionat a devenit, în scurt timp, cea mai tare iluzie optică a momentului. Crezi că poți găsi leopardul din imagine?

fotografie cu stanci, in care apare camuflat un leopard Galerie
O fotografie cu un leopard s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | sursa foto: Profimedia

Un fotograf profesionist pe nume Saurabh Desai a reușit să transforme o fotografie realizată în natură într-o adevărată iluzie optică de senzație, ce a pus la încercare chiar și pe cei cu privire extrem de ageră.

Bărbatul în vârstă de 38 este extrem de pasionat de fotografie și alege adesea să își petreacă timpul liber plimbându-se în căutarea cadrului perfect. Într-una dintre călătoriile sale a avut însă norocul să dea peste ceva cu totul și cu totul special.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este leopardul din imagine

Într-o zi, acesta a decis să facă o plimbare printr-o regiune muntoasă din nordul Indiei și nu mică i-a fost surpriza atunci când a observat un leopard de zăpadă, perfect camuflat printre colțurile ascuțite ale stâncilor.

Citește și: Iluzia optică a momentului i-a făcut pe mulți să creadă că acest bărbat plutește. Care este explicația fenomenului

Nu a ezitat și nici nu a mai stat pe gânduri, ci a pus imediat mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins câteva cadre cu felina, profitând din plin de faptul că aceasta se odihnea. Poza a fost apoi postată pe internet și nu puțini au fost cei care au încercat să o găsească.

Felina, perfect camuflată în mediu, i-a pus pe mulți la grea încercare. Nici măcar cei cu ochi de vultur nu au găsit-o imediat. Cel mai probabil, respectiva zonă muntoasă cu aspect stâncos îngreunează identificarea felinei. Totuși, fotograful indian pe nume Saurabh Desai a reușit nu doar să îl observe imediat, ci și să îl fotografieze.

leopardul camuflat printre stanci

O fotografie cu un leopard s-a transformat într-o iluzie optică de senzație

Privește extrem de atent fotografia și încearcă să descoperi unde este ascuns leopardul. Dacă vrei să afli răspunsul, atunci accesează galeria foto de mai sus.

O altă iluzie optică care a făcut senzație pe internet este cea a grupului de petrecăreți de la munte. O fotografie realizată de niște prieteni în timpul unei drumeții într-o zonă muntoasă s-a transformat într-o adevărată provocare pentru internauții care au încercat să descopere câte persoane sunt, de fapt, într-o fotografie în care apar niște bărbați ținând patru sticluțe de băutură.

Citește și: Fotografia cu o fetiță care pare îngropată cu jumătate de corp în cimentul unui trotuar face vâlvă pe Internet. Care e explicația

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția

Ea e fetița care mănâncă haine în fiecare zi, de peste 3 ani. Ce a dezvăluit mama copilei... O femeie a cumpărat un dulap vechi second hand și a trăit o surpriză uriașă! Peste ce a dat când a deschis sertarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x