Antena Căutare

IMAGINE ŞOCANTĂ! Nouă din zece persoane mureau, dar ea n-a simţit nimic! Doctorii s-au îngrozit

Lumea s-a grăbit să spună că este făcătură, dar medicii au confirmat că poza este cât se poate de reală. O tânără din Rusia s-a prezentat la spital cu o rană pe care o vezi numai în filmele de groază

Lumea s-a grăbit să spună că este făcătură, dar medicii au confirmat că poza este cât se poate de reală. O tânără din Rusia s-a prezentat la spital cu o rană pe care o vezi numai în filmele de groază.

În 2010, Julia Popova avea 22 de ani şi a fost atacată pe stradă, în plină zi. A fost atât de speriată de ce i s-a întâmplat, încât după ce hoţii au lăsat-o în pace a mers acasă fără să-şi dea seama că are un cuţit înfipt în ceafă, la doar câţiva milimetri de măduva spinării.

Fetei nu i-a fost atacat niciun nerv important şi, după zece zile de spitalizare, a fost externată fără a rămâne cu vreo problemă serioasă după nefericitul incident.

Doctorii au declarat că un asemenea caz se întâmplă o singură dată în viaţă, menţionând că nouă din zece pacienţi puteau muri din cauza adâncimii unde a pătruns cuţitul şi a sângerării produse după o oră de stat arma albă în ceafă.

Nu da click dacă nu vrei să ţi se întoarcă stomacul e dos! Cele mai DEZGUSTĂTOARE feluri de mâncare... O fermă din Zimbabwe creşte crocodili VEGETARIENI! Pieile sunt cumpărate de cele mai mari case de modă din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x