Antena Căutare

Imagini de coșmar! Ziua se luptă cu sărăcia și noaptea cu întunericul. O familie trăiește în cimitir, printre morminte

Înfiorător! O familie din Turnu Măgurele trăiește o poveste de coșmar. Din cauza sărăciei crunte, a ajuns să locuiască în cimitir, printre morminte.

Înfiorător! O familie din Târgul Măgurele trăiește o poveste de coșmar. Din cauza sărăciei crunte, a ajuns să locuiască în cimitir, printre morminte.

Familia Rece locuiește de 15 ani într-o cameră dărăpânată, fără lumină și fără apă din cimitirul orașului Turnu Măgurele. Cinci suflete trăiesc numai cu 200 de lei pe lună și uneori se bucură de pomana de la rudele celor care au decedat. Nu cerșesc și nici nu fură, trăiesc de pe o zi pe alta și își cultivă singuri legumele, printre morminte.

Cei trei copii, Mihai, Doina și Adrian speră la un viitor mai bun. Mezinul Mihăiță merge la școală, îi place să citească și își ajută mereu părinții în gospodărie. Nu își dorește decât sănătate și visează la ziua când va avea o casă de care să se bucure împreună cu familia sa.

Pare a fi un film de groază, dar e povestea unei familii care se luptă ziua cu sărăcia și noaptea cu întunericul.

SPAIMA BĂRBAȚILOR! S-a înființat "Clubul Picioarelor Păroase"... Delicios de frumos: Iată portretele vedetelor, făcute din pizza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x