Antena Căutare

Imagini nemaivăzute de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles! Detali uluitoare în fotografiile captate spontan – GALERIE FOTO

O serie de fotografii nemaivăzute de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles, captate spontan, prezintă o imagine mai intimă a acestui eveniment din istoria Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

O serie de fotografii nemaivăzute de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles, captate spontan, prezintă o imagine mai intimă a acestui eveniment din istoria Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Într-una dintre aceste imagini, Prințesa Diana este surprinsă intrând în Palatul Buckingham, înconjurată de copii. La petrecerea de pe 29 iulie 1981 au participat 3.500 de invitați.

Lady Di este apare în această imagine ținând-o în brațe pe Clementine Hambro, care la vremea aceea avea 5 ani și era cea mai tânără domnișoară de onoare. Ea a fost singura domnișoară de onoare aleasă pentru acest rol de către Prințesa Diana, întrucât a fost eleva ei preferată la grădinița Young England.

Într-o altă imagine apare Regina Mamă uitându-se la Prințesa Diana și la Prințul Charles care vorbeau cu invitații lor.

O altă fotografie le înfățișează pe Prințesa Diana și pe Regina Elisabeta a II-a, mergând una lângă alta.

Alte imagini sunt surprinse în timp ce Prințesa Diana se pregătea pentru portretele oficiale.

O altă fotografie o înfățișează pe regină privind la televizor mulțimea de oameni aflată lângă Palatul Buckingham.

Aceste imagini fac parte din colecția lui Patrick Lichfield. Asistentul fotografului a păstrat aceste imagini încă din anul 1981.

Prințesa Diana și Prințul Charles au divorțat în anul 1996. Pe 31 august 1997, la vârsta de 36 de ani, Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină.

Cimitirul unde fiecare mort are două cruci: ”stâlpul” și troița cu acoperiș. ”E noua lui casă, noul lui oraș”... Previziune teribilă făcută de Nostradamus! Anul 2019, anul cutremurelor devastatoare și al uraganelor: ”Vor fi din ce în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x