Antena Căutare

Imagini ŞOCANTE! Cea mai mare tumoarea din lume, de 110 kilograme, a chinuit un chinez timp de 37 de ani

În urmă cu 37 de ani, Yang Jianbin s-a născut cu o pată maro pe spate. Nu şi-a închipuit niciodată că aceasta avea să-i transforme viaţa într-un coşmar de nedescris.

Imagini ŞOCANTE! Cea mai mare tumoarea din lume, de 110 kilograme, a chinuit un chinez timp de 37 de ani Galerie
Cea mai mare tumoare din lume: 110 kilograme

În urmă cu 37 de ani, Yang Jianbin s-a născut cu o pată maro pe spate. Nu şi-a închipuit niciodată că aceasta avea să-i transforme viaţa într-un coşmar de nedescris.

Pe când avea nouă ani, semnul a început să crească, uşor, uşor. La scurt timp, ajunsese de mărimea unui pumn, aşa că părinţii au mers cu el la doctor, iar tumoarea i-a fost extirpată.

Credea că a scăpat de chin, însă intervenţia nu a oprit creşterea ţesutului. De-a lungul vremii, acesta a căpătat dimensiuni impresionante, ajungând să cântărească 110 kilograme. Din cauza tumorii, Yang nu se putea deplasa deloc şi era nevoit să stea ţintuit la pat. Ajuns la un spital din Beijing, medicii au fost pur şi simplu uluiţi de cazul bărbatului. Nouă specialişti s-au chinuit timp de 16 ore să-i scoată chinezului ţesutul, iar acesta a avut nevoie de cinci litri de sânge în timpul operaţiei.

Din fericire, intervenţia extrem de complexă s-a încheiat cu succes, iar acum, medicii sunt de părere că Yang va putea pleca acasă în mai puţin de o lună.

Un alt caz foarte mediatizat şi cunoscut de o lume întreagă este cel al braşovencei Lucica Bunghez. În 2004, femeia a scăpat de o tumoarea gigant: 80 de kilograme. În prezent, aceasta este bunică şi se bucură de viaţă alături de familia sa.

FOTO de COLECȚIE! De la bărbații-animatori la modele provocatoare! Uite evoluția majoretelor din 1920-2014... Fukushima este "Happy": Japonezii afectaţi de dezastrul nuclear demonstrază lumii că şi-au revenit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x