Antena Căutare

Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Un soldat blocat în aeroport, surprins în timp ce privea nașterea fiicei sale prin FaceTime! Reacțiile sale sunt sfâșietoare

Un soldat care trebuia să ajungă acasă pentru a fi alături de soția lui care urma să nască a a rămas blocat în aeroport. Astfel, el a fost nevoit să privească nașterea fiicei sale prin internet. 

Un soldat care trebuia să ajungă acasă pentru a fi alături de soția lui care urma să nască a a rămas blocat în aeroport. Astfel, el a fost nevoit să privească nașterea fiicei sale prin internet.

Broooks Lindsey, de profesie soldat, avea doar patru zile libere pentru a fi alături de soția lui care urma să nască. Aeronava cu care trebuia să zboare a rămas, însă, blocată la sol, astfel că tânărul a privit momentul nașterii fiicei sale prin intermediul FaceTime.

Reacțiile sale au fost surprinse într-un videoclip inedit, ce a fost făcut public pe rețelele de socializare. În imaginile respective se poate vedea cum Brooks stă într-un colț și privește atent telefonul. Ba mai mult, se poate vedea că acesta era extrem de nervos.

Soția lui, Hayley, a născut o fetiță perfectă sănătoasă, ce va purta numele Millie Fritz Anne Lindsey.

”Acest soldat al cărui zbor a avut o întârziere de câteva ore a fost nevoit să privească cum fiica lui vine pe lume pe FaceTime. A plâns, iar inimile noastre au fost frânte. I-am oferit spațiul de care avea nevoie, iar când am auzit plânsul fetiței sale, ne-am bucurat pentru el.”, a scris femeia care a făcut public videoclipul emoționant.

Imaginile cu Brooks au devenit rapid virale, adunând peste 100.000 de share-uri.

Radarul l-a surprins cu 696 km/h pe un drum public, în care limita era pe 50. Ce scrie pe amenda primită de șofer e uimi... Dezvăluirea care a făcut înconjurul lumii! Oamenii de știință au stabilit CÂND și CUM va ”MURI” Soarele! Previziuni sumb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x