Antena Căutare

IMPRESIONANT! E numită "Femeia GIRAFĂ" şi e plătită cu bani grei ca să strivească bărbaţii

O cheamă Ana Lucia Barbosa, are 30 de ani şi are o meserie ieşită din comun. Zi de zi, este plătită de către bărbaţii cu fetişuri ciudate ca să-i strivească.

IMPRESIONANT! E numită "Femeia GIRAFĂ" şi e plătită cu bani grei ca să strivească bărbaţii Galerie
Ana Lucia Barbosa, numită şi "Femeia Girafă" | www.mirror.co.uk

O cheamă Ana Lucia Barbosa, are 30 de ani şi are o meserie ieşită din comun. Zi de zi, este plătită de către bărbaţii cu fetişuri ciudate ca să-i strivească.

Deşi pare greu de crezut, e cât se poate de adevărat. La 15 ani, era deja cea mai mare dintre copiii de la şcoală şi toată lumea îi spunea "girafa". "N-am putut să mai rezist, pentru că ceilalţi râdeau de mine şi mă făceau să mă simt ca ultimul om. Mi-am urât corpul din tot sufletul", povesteşte Ana.

Într-o zi, a fost abordată de un străin într-un bar. Discuţia aia avea să-i schimbe viaţa. Datorită acelei persoane, a intrat într-o lume nouă, ciudată, dar foarte profitabilă. Lucrează sub numele de "Amazoana Cinthia" şi câştigă 300 de dolari pe oră. Cum? Se luptă cu bărbaţii. Da, sunt domni care vor să experimenteze senzaţii tari şi vor să fie conduşi de femei puternice precum Ana.

"Meseria mea nu implică niciun contact sexual, chiar dacă mulţi oameni cred asta. Fac parte dintr-un cerc închis. Mă întâlnesc cu clienţii, le satisfac dorinţele ascunse şi atât. E vorba despre o relaţie dintre dominant şi dominat", încheie amazoana.

Veşti EXCELENTE pentru Berbeci! Horoscopul zilei de 17 octombrie, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu... NU o să te mai atingi niciodată de cafeaua de la fast-food! Este ÎNFIORĂTOR ce a găsit un bărbat în pahar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x