Antena Căutare

"In memoria lui Paul Walker"! Un român a realizat o replică a autoturismului actorului. Bolidul "furios și iute" face deja senzație pe internet

Un orădean a realizat o replică identică a autoturismului lui Paul Walker din seria Fast and Furios. Acesta a devenit vedetă în scurt timp, câştigând cu aceasta pe lângă fani, o mulţime de premii.

Un orădean a realizat o replică identică a autoturismului lui Paul Walker din seria Fast and Furios. Acesta a devenit vedetă în scurt timp, câştigând cu aceasta pe lângă fani, o mulţime de premii.

Maşina reuşeşte să mai întoarcă tot mai multe priviri. Ajunsă pe străzile din Mamaia, celebra maşină a oprit zeci de trecători curioşi care şi-au făcut selfie-uri, au fotografiat-o şi au admirat-o minute întregi.

Pentru realizarea autoturismului, Ervin a avut nevoie de aproape un an de zile. Însă este fericit că este singura de acest gen din toată Europa.

Caroseria a fost complet refăcută, i s-a adus kitul exterior din SUA, i s-au schimbat farurile, stopurile, jantele, suspensia sport, evacuarea. Motorul a fost şi el recondiţionat, are în jur de 180 de cai putere, viteza maximă este de 200 - 220 de kilometri la oră.

Caii putere au fost cei care i-au impresionat cel mai mult pe bărbaţi. Şi nu numai atât. Mulţi au considerat că ar putea fi folosită ca aspirator pentru femei.

Însă puţini sunt cei care au îndrăznit să se viseze la volanul unei astfel de maşini. Iar motivul este unul singur: banii. Cu toate că preţul îi sperie pe mulţi, proprietarul speră să găsească totuşi un pasionat de maşini gata să investească într-un asemenea autoturism.

Cel mai tare truc! Uite cum îți blochezi rapid calculatorul, ca să te ferești de curioșii din jur! Ce combinație de tast... Cum arată, de fapt, planeta Marte? După un deceniu, cea mai performantă cameră foto aflată în spațiu a trimis pe Terra î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x