Antena Căutare

Câte milioane de mici mănâncă românii în minivacanța de 1 Mai! De pe mesele lor nu lipsesc nici coastele, aripioarele de pui și mușchii

S-a umplut România de fumul micilor, de aroma puiului la grătar, de muzică şi de bucurie.  De două zile, repetiţiile pentru 1 Mai au umplut pădurile de la marginea oraşelor.

S-a umplut România de fumul micilor, de aroma puiului la grătar, de muzică şi de bucurie. De două zile, repetiţiile pentru 1 Mai au umplut pădurile de la marginea oraşelor.

Chiar dacă nu e încă sărbătoare, nimeni nu face rabat când vine vorba de meniu. În patru zile de vacanţă, românii mănâncă mici cât pentru o lună întreagă. Mai exact, 30 de milioane de mititei ajung pe grătare în minivacanţa de 1 Mai. Tone întregi de carne dispar în fiecare dimineaţă din pieţe, din supermarketuri şi din măcelării. Cu 15% mai mult decât anul trecut.

Dar multe vor sfârşi în coşul de gunoi, o recunosc deschis cei care cumpără prea mult, doar "ca să fie".

Anual, fiecare român aruncă, atenţie, 110 kilograme de mâncare. Aşa că n-ar strica puţină cumpătare.

Al doilea transplant cardiac din acest an din România! Un bărbat de 39 de ani a primit o inimă nouă, de la un tânăr de 1... Semnalul de alarmă tras de specialiști! Aplicațiile pe care niciun copil care are telefon mobil nu ar trebui să le fol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x