Antena Căutare

Incalzeste-ti diminetile cu perna Rose Stripes!

Vremea friguroasa incepe sa puna stapanire pe tot ce ne inconjoara. Ce ar fi sa contracarezi efectul cu o perna romantica si delicata care sa-ti transforme atmosfera ca prin magie? Pentru dimineti frumoase si calduroase!

Perna Rose Stripes este renumita pentru veselia ei. Cu o voce deosebita, le-a cantat de-a lungul anilor celor mai puternici oameni din lume.Plecata din Rusia inainte de a incepe scoala primara, impreuna cu sora ei mai mare, a reusit sa ajunga cu mare greutate in Germania. Acolo a urmat o intreaga aventura, insa aceasta o va povesti chiar ea pentru ca ii face mare placere sa vorbeasca despre peripetiile prin care a trecut cat era copil.

Perna Rose Stripes este delicata, romantica dar vesela in acelasi timp. In dungi roz, bej si albe te incanta cu o inimioara alba cu margine roz din dantela lucrata manual. O fundita roz iti zambeste timida.Perna este din bumbac, lucrata manual, cu husa detasabila. Este un dar deosebit pentru cineva drag si o metoda de a-ti insufleti casa doar asezand-o pe un fotoliu sau canapea. Unicat, pentru ca tu sa ai o casa altfel.
Daca vrei sa citesti povestea pernei si sa afli si alte idei de decoratiuni intra aici.
O americanca vrea sa-l dea in judecata pe politistul care a salvat-o dintr-un incendiu... Un milionar american casatorit c-o romanca a donat unui parc 100.000.000 dolari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x