Antena Căutare

Privește imaginile, te vor înduioșa! Ce face o maimuță pentru un cățel abandonat

O maimuță din mica localitate Rode, din nordul Indiei, a găsit un cățel abandonat și a început să îi poarte de grijă de parcă ar fi fost propriul său pui, iar cele două animale au devenit pur și simplu de nedespărțit, relatează cotidianul spaniol ABC.

Privește imaginile, te vor înduioșa! Ce face o maimuță pentru un cățel abandonat Galerie
| abc.es

O maimuță din mica localitate Rode, din nordul Indiei, a găsit un cățel abandonat și a început să îi poarte de grijă de parcă ar fi fost propriul său pui, iar cele două animale au devenit pur și simplu de nedespărțit, relatează cotidianul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Maimuța, dintr-o specie frecvent întâlnită în Afganistan și în unele zone din India și China, și-a asumat în primul rând răspunderea de a-și hrăni noul prieten.

Foto: abc.es

Înduioșați de frumoasa lor prietenie, cetățenii din Rode obișnuiesc să le dea de mâncare, iar maimuța îi permite cățelului să mănânce înaintea sa.

Maimuța joacă și rol de bodyguard, iar câinii de pe străzile din Rode ar putea depune mărturie că nu sunt lăsați să se apropie prea mult de cățel. Agresivitatea și spiritul ei protector i-a pus deseori pe fugă.

Punem pariu că nu ştii? 9 din 10 adulţi îl pică! TEST de clasa a II-a: "Care e cel mai lung cuvânt care, citit inve... Metoda e revoluționară și 100% naturală! Cum îți poți vopsi părul cu zaț de cafea. Ai încercat vreodată?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x