Antena Căutare

Inedit! La Galați s-a deschis prima GRĂDINĂ SENZORIALĂ din România

Începând cu această săptămână, vizitatorii Grădinii Botanice din Galați pot avea parte de senzații unice, relaxare şi o porţie de sănătate în mijlocul naturii

Începând cu această săptămână, vizitatorii Grădinii Botanice din Galați pot avea parte de senzații unice, relaxare şi o porţie de sănătate în mijlocul naturii

Grădina Senzorială este un nou punct de atracție atât pentru gălățeni cât și pentru românii din întreaga țară. Noutatea o reprezintă Aleea terapeutică. Cei care intră în grădina simţurilor sunt îndemnaţi să păşească desculţi pe o alee din pietriş, piatră de râu, conuri, fân, cărămidă, nisip, scoarţă de copac şi buşteni.700 de metri pătrați adăpoesesc cinci grădini verticale cu plante aromatice şi spaţii de relaxare cu şezlonguri.

Șeful secţiei Grădina Botanică Galaţi, Paul Lupoaie a declarat: "Este motivul pentru care readucem în atenţia oamenilor, necesitatea unei relaxări de altă natură, în natură."

În proiect au fost implicați și voluntari, studenţi la farmacie şi elevi ai colegiului naţional Vasile Alecsandri din Galaţi, care vor fi și ghizii vizitatorilor grădinii senzoriale.

Grădina senzorială este o iniţiaţivă locală creată de Centrul de Resurse pentru Dezvoltare 2020 şi Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Galaţi.

Era considerat un om liniştit, însă ce se ascundea în spatele acestei imagini te va lăsa MASCĂ! La 64 de ani, nu-şi cre... Rămâi uimit! Așa se servește ceaiul cu gheață în Thailanda...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x