Antena Căutare

Instagram, modificare uriașă la nivel global. Ai pățit și tu asta?

La nivel global, unii utilizatori de Instagram nu vor mai putea vedea numărul de aprecieri la fotografiile altora. Anunțul a fost făcut ieri, pe Twitter, de către compania Instagram.

Instagram, modificare uriașă la nivel global. Ai pățit și tu asta?
Instagram scoate like-urile

După ce Instagram a spus săptămâna trecută că va extinde ascunderea like-urilor în SUA, s-a luat hotărârea ca acest lucru să se realizeze la nivel global.

Instagram, a spus că este vorba despre schimbarea modului în care oamenii, în special utilizatorii tineri, se raportează la platforma de socializare.

În august, Facebook a subliniat că testul Instagram a fost menit să „înlăture presiunea like-urilor pe care o postare le strânge” pe Instagram. Facebook a fost „încântat de rezultatul primelor teste”.

„De astăzi vom extinde testul nostru privind „numărul privat de aprecieri”, la nivel global”, explică rețeaua de socializare într-un mesaj pe Twitter. „Dacă faceți parte din test, nu veți vedea numărul total de aprecieri și vizualizări la fotografiile și videoclipurile care apar pe pagina dumneavostră principală (feed), puteți vedea doar like-urile voastre."

Firma spune că reacțiile la primele teste au fost pozitive, dar recunoaște că este „o schimbare fundamentală pentru Instagram”, astfel încât sunt reticienți în a considera această măsură una definitivă.

Citește și:

Dan Bilzerian vrea să se înscrie în cursa pentru Casa Albă. Regele Instagramului, hotărât să devină președintele SUA

Emil Racoviță, primul român care a cercetat Antarctica. Biologul a fondat primul Institut de Speologie din lume... Începe azi! Profeția lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului! Avertisment pentru români: „E aproape”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x