Antena Căutare

Internetul s-a topit! Cum reacționează un puști surd atunci când aude vocea tatălui său!

Un puști de nouă ani a reușit să cucerească internetul printr-un moment extrem de emoționant pe care l-a trăit atunci când a auzit vocea tatălui, pentru prima oară.

Un puști de nouă ani a reușit să cucerească internetul printr-un moment extrem de emoționant pe care l-a trăit atunci când a auzit vocea tatălui, pentru prima oară.

Luiz Gustavo da Silva a fost distrus atunci când și-a dat seama că aparatul auditiv pe care îl purtase până atunci s-a stricat.

Fiindcă familia era săracă, puștiul și-a dat seama că este condamnat să stea fără auz, fiindcă părinții săi nu își permit să dea mai bine de 2.000 de dolari pe un nou aparat auditiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puștiul din Brazilia a reușit totuși, după câteva luni de stat într-o tăcere deplină, să sensibilizeze comunitatea și oamenii au reușit astfel să strângă ban cu ban suma necesară pentru un nou aparat auditiv.

Și când băiatul a auzit iar vocea tatălui său pentru prima oară după mult timp reacția a fost una de milioane! Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Nu e nicio glumă. El este omul care are O FAMILIE de 347 de membri! Cum a fost posibil așa ceva!... Un bărbat și-a pus spumă de ras pe ochelari și a așteptat! Ce a observat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x