Antena Căutare

Intră în atmosfera de sărbătoare! Cele mai frumoase filme de Crăciun

A mai rămas puțin timp până când vom sărbători Crăciunul, iar dacă ai terminat deja pregătirile și îți dorești un moment de relaxare, răsfață-te cu un film bun.

A mai rămas puțin timp până când vom sărbători Crăciunul, iar dacă ai terminat deja pregătirile și îți dorești un moment de relaxare, răsfață-te cu un film bun.

Descoperă care sunt cele mai frumoase filme pe care le poți urmări ca să intri în spiritul Crăciunului, mai jos:

  • Holiday Inn, 1942 (Hanul melodiilor)

Bing Crosby şi Fred Astaire sunt protagoniştii unui alt clasic de Crăciun, câştigător al unui premiu Oscar, care garantează atmosfera de sărbători prin numere inedite de muzică şi dans cum numai cei doi pot interpreta. Într-un han care se deschide doar de sărbători, un dansator profesionist şi un cântăreţ de estradă se întrec pentru inima unei frumoase interprete.

  • The Holiday, 2006 (Vacanţa)

Acţiunea are loc în perioada Crăciunului, dar filmul merită urmărit de oricine vrea să vadă o poveste de iubire cu accente de comedie. Kate Winslet, Jude Law, Cameron Diaz şi Jack Black descoperă că nu e niciodată prea târziu pentru o a doua şansă în dragoste, iar Crăciunul pare decorul perfect pentru acest lucru.

  • Love Actually, 2003 (Pur şi simplu dragoste)

Comedia romantică ce reuneşte mai multe vedete britanice are mari şanse să devină un clasic peste ani. Colajul de poveşti ingenios împletite care transmit acel adevăr universal valabil în armonie perfectă cu sărbătorile de iarnă: dragostea învinge întotdeauna. Protagonişti în poveştile de CRĂCIUN sunt Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth şi Emma Thompson.

  • A Christmas Story, 1983 (Poveste de Crăciun)

Un alt film de Crăciun care are un copil în centrul acţiunii, "A Christmas Story" este un clasic de sărbători mai mult în Statele Unite, dar merită urmărit de oricine vrea să îşi aducă aminte cât de greu e să fii copil într-o familie mare. Cu atât mai greu când tot ce vrei de CRĂCIUN este o puşcă cu bile şi eşti dispus să întâmpini toate obstacolele care îţi ies în cale când încerci să-ţi convingi părinţii să-ţi ia cadoul perfect.

  • Die Hard, 1988 (Greu de ucis)

Salvarea unei clădiri sau a unui avion deturnat de terorişti şi rostogolirea prin flăcări şi cioburi s-ar putea să nu sune deloc a film de CRĂCIUN, dar filmele de acţiune în care Bruce Willis sunt alese de mulţi în perioada sărbătorilor. Acţiunea care se petrece în preajma sărbătorilor şi faptul că în fiecare film lupta se dă pentru salvarea familiei ar putea fi printre motive. În orice caz, Bruce Willis ştie cum să-i ţină cu sufletul la gură şi pe pasionaţii de filme de Crăciun.

Sursa: Mediafax

Cele mai amuzante mesaje de Crăciun! Iată cele mai haioase urări pe care să le trimiți prietenilor și rudelor... Și-a pierdut fiul în incendiul din clubul Colectiv, iar acum a fost jefuită în timp ce se afla în spital! Mama chitarist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x