Antena Căutare

Întrece hoțul! Provocarea ce face ravagii pe internet! Tu cât de repede poți să observi toate cele 11 indicii că această casă este în pericol? – Foto

O nouă provocare face ravagii pe internet. Sarcina internauților este să descopere, cât mai repede, cele 11 indicii că locuința din imaginea de mai sus reprezintă o țintă ușoară pentru hoți.

O nouă provocare face ravagii pe internet. Sarcina internauților este să descopere, cât mai repede, cele 11 indicii că locuința din imaginea de mai sus reprezintă o țintă ușoară pentru hoți.

La primă vedere, casa din imagine nu pare cu nimic specială. Însă, imaginea conține mai multe detalii ce arată că proprietarii locuinței nu sunt acasă și că hoții pot da o spargere cu ușurință.

Această provocare are ca scop informarea oamenilor cu privire la măsurile de siguranță pe care și le pot lua împotriva hoților.

Cei mai mulți internauți au rezolvat puzzle-ul în două minute. Atât le-ar lua și hoților să își dea seama că o locuință este o țintă ușoară.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea toate indiciile din imagine.

Indiciile pentru hoți că pot intra în casă cu ușurință și fără să fie deranjați de proprietari, în această imagine, sunt: lumina aprinsă lăsată pe parcursul nopții, ușa de la intrare descuiată, obiecte de valoare lăsate la vedere, de la fereastră, geamuri deschise, lipsa mașinii în locul de parcare.

Alte detalii ce pot atrage hoții sunt: draperii lăsate pe jumătate deschise, un sistem de alarmă la vedere, o scară către acoperiș, o cutie poștală plină, o fereastră deschisă și o pubelă negolită.

Fetiță de patru ani, singura din România care suferă de această boală rară! Ce simptome are sindromul Leigh... Mireasa a fugit, în lacrimi, de la petrecerea de nuntă, în momentul cel mai important! „Am fost umilită în fața tuturor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x