Antena Căutare

INVENTIA MILENIULUI!!! Stii ce este un POPINATOR?

Te-ai gandit, vreodata, ca se poate proiecta un aparat care sa-ti arunce "floricica" direct in gura. Fara sa ramai cu urme de ulei pe mana, fara sa te opresti din ceea ce faci? Ei, bine, a aparut THE POPINATOR!!!

Ideea le-a venit unor baieti care chiar cu asta se ocupa. Fac "popcoarne", adica floricele, toata ziua. Oamenii nu doreau sa se opreasca din treaba: aveau sedinte, vorbeau la telefoane, faceau prezentari. Asa ca l-au creat pe Popinator, aparatul care-ti arunca popcornul direct in gura. O sa spuneti: "Ce naiba e si cu tampenia asta?", dar nu e chiar asa. Treaba e gandita, masinaria recunoaste vocea, arunca produsul exact in gura, se intoarce dupa om...Iei punga gata facuta, o desfaci, arunci floricele in cutie si...te duci in drumul tau. Chiar suna ca in reclama, dar asa este!

Singura problema o reprezinta traducerea in limba lui Eminescu. Daca vine de la Popcorn - Popinator atunci ar trebui sa fie Flocicele - Floricel?

India: Un barbat a tras cu ajutorul parului un tren de 40 de tone!... A nascut in timp ce se afla in misiune in Afganistan, fara sa stie ca era insarcinata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x