Antena Căutare

Iți place să stai cu picioarele pe birou? Există o ''scuză'' pentru asta!

Cercetătorii de peste Ocean şi-au scuzat celebra poziţie americănească, cea cu picioarele pe birou, aşa cum ştiu ei cel mai bine - printr-un studiu.Deşi este considerată de mulţi nepoliticoasă, poziţia te-ar face mai bărbat, spun americanii.

Cercetătorii de peste Ocean şi-au scuzat celebra poziţie americănească, cea cu picioarele pe birou, aşa cum ştiu ei cel mai bine - printr-un studiu.Deşi este considerată de mulţi nepoliticoasă, poziţia te-ar face mai bărbat, spun americanii.


În două minute, se schimbă compoziţia chimică a corpului şi creşte nivelul de testosteron.Mai mult, americanii chiar recomandă să o adoptati artunci când urmează să va confruntati cu nişte situaţii dificile.Să vedem, ce spun românii despre acest lucru.

Nu e săptămână lăsată de la Dumnezeu în care cercetătorii americani să nu scoată câte-un studiu bizar. De această dată au făcut un studiu care să scuze poziţia lor preferată. Ştiţi care. Cea cu picioarele cocoţate pe birou. Te-ar face mai bărbat, spun ei.


Teoria pe care o aplică cercetătorii americani în studiul lor, e confirmată şi de specialiştii români. In momentul respectiv, se egalizeaza presiunea cerebrala si a membrelor inferioare. Pe de-o parte. Pe de alta parte, la nivel articular producem relaxari la nivelul picioarelor, al genunchilor, al coxalelor, dar si al coloanei vertebrale. Nu ştiu românii ce anume se petrece în corp, dar ştiu altceva. Când stau cu picioarele pe birou, se relaxează.


Şi nu e vorba doar de testosteron. Mai numesc această poziţie şi "poziţia puterii" şi o recomandă tuturor, înainte de a confrunta o situaţie dificilă. Specialistii care se ocupa de limbajul trupului, considera ca aceasta pozitie transmite un mesaj de superioritate fata de cei din jur, un mesaj de incredere in sine, de genul "sunt complet relaxat, chiar ma simt ca acasa, chiar sunt expert pe ceea ce fac, chiar sunt calm si nu-mi este frica de nimic".



Mânânci, te plimbi sau adormi cu telefonul în mână? Uite ce efecte DEVASTATOARE are dependența de tehnologie asupra ta... SFINȚII îți dau LIKE pe Facebook? Atunci Dumnezeu ți-a pus mâna în cap! Află cine stă în spatele ''divinității''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x