Antena Căutare

Îți spune că te iubește și ar face orice pentru tine? Spune-i să-ți cumpere o astfel de geantă. O să ai o mare surpriză!!!

O geantă de Hermes de tip Birkin, din piele de crocodil și încrustată cu diamante, a bătut un nou record de vânzare la licitație a unui accesoriu de lux de acest gen, cu 380.000 de dolari

O geantă de Hermes de tip Birkin, din piele de crocodil și încrustată cu diamante, a bătut un nou record de vânzare la licitație a unui accesoriu de lux de acest gen, cu 380.000 de dolari.

La finalul unei licitații disputate, geanta "Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30", ornată cu diamante și cu aur, a fost adjudecată cu 2,94 milioane de dolari Hong Kong (380.000 de dolari americani) de către un cumpărător anonim care a licitat telefonic, a precizat casa Christie's.

Precedentul record era deținut de o altă geantă Hermes, adjudecată în urmă cu numai un an pentru 2,32 de milioane de dolari Hong Kong, tot în cadrul unei vânzări la licitație a casei Christie's.

Numai una sau două genți Diamond Himalaya sunt create anual de casa Hermes, ceea ce face ca acest accesoriu de lux să fie unul dintre cele mai râvnite din lume, potrivit Christie's.

Potrivit unor zvonuri recente, Hermes ar intenționa să nu mai fabrice genți Himalaya în acest an, "ceea ce poate explica în parte creșterea cotei sale în acest sezon", a explicat pentru AFP Matthew Rubinger, șef al departamentului internațional de genți și accesorii la Christie's.

Gențile de lux sunt acum considerate plasamente interesante de către investitori, ceea ce le-a ridicat cota.

Pare simplu, dar multe persoane dau greș când vine vorba de răspuns. Testul fructelor ne dă mari bătăi de cap!... Video-viral! Și-a turnat o picătură de ulei de mentă pe locul în care se afla o căpușă. În 20 de secunde parazitul a ieș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x