Antena Căutare

Iubita lui Florin Salam, de nerecunoscut înainte de nuntă! Cum arată acum Roxana Dobre

Roxana Dobre, iubita celebrului manelist Florin Salam, i-a lăsat mască pe toți după ce și-a făcut o schimbare radicală de look!

Iubita lui Florin Salam, de nerecunoscut înainte de nuntă! Cum arată acum Roxana Dobre Galerie
Cum arată acum Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam

Florin Salam are toate motivele să fie mândru, fiindcă deși a născut de trei ori, partenera sa de viață e mai frumoasă ca oricând și nu ratează vreo ocazie ca să demonstreze acest lucru.

IUBITA LUI FLORIN SALAM, ROXANA DOBRE, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK

Deși este o mamă ocupată, Roxana Dobre își găsește timp să aibă grijă și de modul în care arată și acest lucru se vede inclusiv în faptul că iubita lui Florin Salam a ales de curând să își facă o schimbare radicală de look.

Astfel, dintr-o brunetă focoasă, aceasta s-a transformat într-o blondă cu forme de invidiat. Nu este vorba despre o schimbare permanentă, căci Roxana Dobre a ales să opteze pentru o perucă, o variantă mult mai sănătoasă pentru femeile care își doresc schimbări radicale de look.

citește și: Florin Salam, secret negru din trecutul său! Ce a făcut manelistul: „M-a corupt, am fost păcălit! Mergem amândoi la închisoare”

Florin Salam și Roxana Dobre urmează să se căsătorească, semn că relația lor este la fel de frumoasă chiar dacă au trecut prin multe momente de cumpănă împreună.Nu se știe deocamdată când va avea loc evenimentul, dar până atunci, Florin Salam se confruntă cu probleme importante!

Iubita lui Florin Salam, de nerecunoscut înainte de nuntă! Cum arată acum Roxana Dobre

Cum arată acum Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam

sursa foto: spynews.ro

Cum arată acum Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam

FLORIN SALAM, PROBLEME MARI CU RUDELE SOȚIEI CARE A MURIT

Florin Salam are din nou probleme și apropiații spun că acesta ar fi primit recent amenințări cu moartea chiar de la rudele sale!

citește și: Florin Salam a fost amenințat cu moartea chiar de rudele sale: „E ultima zi! O să îl distrug”

Florin Salam a devenit protagonistul unui scandal complet neașteptat după ce rudele fostei sale soții pe nume Fănica, decedată în urmă cu 11 ani, au făcut dezvăluiri șocante despre artist! Mama și fratele femeii susțin că manelistul își bătea crunt partenera de viață și asta nu e tot!

Fostul cumnat al lui Florin Salam, pe nume Florin Albu, a dezvăluit faptul că manelistul ar avea legături cu lumea interlopă și se face vinovat inclusiv de lucruri ilegale.

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2020. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de "La mulți ani!"... Un triptic de Francis Bacon, vândut pentru 84,6 milioane de dolari la licitaţii fără public organizate de Sotheby's...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x