Antena Căutare

Jade Wilkinson a slăbit 45 de kilograme în doar 11 luni. Cum arată acum

Jade Wilkinson a reușit să slăbească 45 de kilograme în doar 11 luni, după ce a ajuns să cântărească peste 115 km. Femeia a luat în greutate după ce fiul său a venit pe lume. Avea atunci o vârstă fragedă: 18 ani.

colaj de imagini cu jade wilkinson cand avea 114 kilograme Galerie
Jade Wilkinson a reușit să slăbească 45 de kilograme în doar 11 luni, după ce a ajuns să cântărească peste 115 km. Femeia a luat în greutate după ce fiul său a venit pe lume. Avea atunci o vârstă fragedă: 18 ani | Profimediaimages.ro

Jade are acum 29 de ani și locuiește în Cambridgeshire. Conform ei, a avut mereu o greutate care nu se încadra în standardele de frumusețe, însă situația a scăpat de sub control când a devenit mama.

Jade Wilkinson cântărea 115 kilograme

Tânăra lucrează ca menajeră cu jumătate de normă și își crește singură fiul. Ea spune că resimțea presiunea de a fi mama singură, așa că s-a refugiat în mâncare.

”Obișnuiam să mânănc răcituri și luam gustări din lene și plictiseală”, a declarat Jade pentru Jam Press.

Jade obișnuia să mânânce două meniuri fast food la o masă, consuma băuturi carbogazoase și energizante noaptea. Dieta bogată în calorii a femeii a făcut-o să ajungă la 114 kilograme. Din 2018, ea s-a săturat de obiceiurile sale alimentare și, din dorința de a-i oferi un exemplu fiului său, a decis să facă o schimbare.

Citește și: Doi părinți și-au pierdut copilul, dar când au privit pozele polițiștilor au văzut ce „minune” a apărut lângă băiat. Ce a urmat

”Am fost o leneșă, uram ce vedeam în oglindă și simțeam că nu pot face lucruri cu fiul meu din cauza felului în care arătam și mă simțeam că trebuie să fac ceva.”, a povestit Jade.

În 2019, ea s-a abonat la un program și a ținut un regim strict. A fost nevoită să renunțe la băuturile cu conținut ridicat de calorii și să introducă alimentele sănătoase în mesele ei.

Cum arată acum Jade Wilkinson

Jade a redus aportul de carbohidrați și a început să gătească. Mai mult, a renunțat la sedentarism și a început să facă 10.000 de pași pe zi.

Noul ei regim a dat rezultate imediat și, în doar 11 luni, a dat jos 45 de kilograme. Acum, Jade cântărește 69 de kilograme, iar mărimile pe care le poartă sunt de două ori mai mici.

Întrebată ce obișnuiește să mănânce, Jade a spus: ”Mi-am schimbat dieta și am introdus alimente sănătoase, fructe, salate, carne și băuturi fără zahăr. Aș mânca fructe și iaurt la micul dejun, salată sau o omletă la prânz, o masă copioasă precum friptură cu cartofi dulci și salată la cină.

Citește și: Dan Sur este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată

Apoi aș consuma fructe sau aș lua gustări cu conținut scăzut de calorii pe tot parcursul zilei. Chiar dacă am mici scăpări, încerc să am cât mai multe alimente benefice în regim. Nu m-am gândit niciodată că voi reuși să slăbesc, cu atât mai puțin să slăbesc atât.

Dar am încercat și în prima săptămână am pierdut 4 kilograme. Am continuat și am slăbit mai mult pe măsură ce trecea timpul. Am început să primesc complimente și să mă simt bine, mai fericită, mai încrezătoare și a fost un sentiment mai plăcut decât cel pe care-l aveam când mâncam în exces. Sunt mândră de mine. Încă mai am zone cu pielea lăsată, dar sunt o versiunea mai bună a mea”.

Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”... Vickie Smith se autointitulează "cea mai econoamă mamă din lume". Le gătește copiilor animale găsite pe margin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x