Căutare Live

Dan Sur este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată

Dan Sur, un rapper în vârstă de 22 ani, a apelat la o schimbare de look neobișnuită, optând pentru un implant de lanțuri de aur în scalp în locul firelor de păr.

Rapperul de 22 ani și-a dorit să fie original, apelând la o transformare care i-a uimit pe toți. El a renunțat la podoaba sa capilară pentru a-și face implant de lanțuri în scalp.

Instagram

Rapperul de 22 ani și-a dorit să fie original, apelând la o transformare care i-a uimit pe toți. El a renunțat la podoaba sa capilară pentru a-și face implant de lanțuri în scalp. Astfel, el a devenit primul rapper din istorie care a recurs la o astfel de transformare neobișnuită.

Motivul pentru care Dan Sur a apelat la look-ul neobișnuit

Look-ul său bizar i-a surprins initial pe fani, dar mulți au început să îi accepte mai apoi stilul și să îl felicite pentru curajul său. Cu toate acestea, câțiva dintre urmăritorii lui Dan Sur l-au criticat intens pe rapper, dar el le-a oferit un răspuns tuturor curioșilor care l-au întrebat despre adevăratul motiv.

Într-un video pe care rapper-ul l-a postat pe Tik Tok, Dan Sur a declarat: “adevărul este că am vrut să fac ceva diferit pentru că văd că toată lumea își vopsește părul. Sper să nu mă copieze toată lumea acum”.

Rapper-ul a mai explicat într-un alt videoclip despre întreg procesul prin care a trecut pentru a face această schimbare, potrivit Hypebeast.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”

“Lanțurile sunt atașate cu cârlige care sunt implantate în scalp și toate sunt legate între ele prin alte cârlige, prinse de craniu, pe sub piele”, a explicat Dan Sur.

Rapper-ul mexican a devenit acum și mai popular, și acest lucru nu se datorează neapărat muzicii pe care o face, ci faptului că arată total diferit de restul rapperilor.

Potrivit Caracol TV, rapper-ul a făcut această operație în aprilie anul acesta, dar încă nu s-a aflat suma pe care acesta a cheltuit-o pentru a obține look-ul bizar.

La ce alte schimbări de look a recurs rapper-ul

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

Pe lângă lanțurile groase din aur pe care Dan Sur le folosește acum pe post de dread-uri, acesta a pelat și la o schimbare la nivelul danturii. Rapper-ul și-a îmbrăcat dinții în aur, dar acest trend bizar este utilizat de mulți alți artiști din lume.

Citește și: Cum s-a „răzbunat” pe soțul care îi spunea mereu că doar el face curat în casă. Imaginile cu devenit virale pe TikTok

Ce spun medicii despre implantul de lanțuri al rapper-ului

Dr. Frank Agullo, un chirurg plastician, a declarat pentru Yahoo Life ce riscuri poate aduce un astfel de implant.

„Acest implant este o cale ușoară pentru bacteriile din aer să intre în contact cu bacteriile din corp. În acest caz, chiar cu craniul, os ce acoperă creierul. Mai mult decât atât, e îngrijorătoare greutatea pe care aceste cârlige prinse de os o susțin. Dacă aceste lanțuri se agață, doar un singur lanț poate cauza dislocarea implantului și chiar fracturarea craniului”.

Lanțurile prinse de os pot duce la infecții grave, iar o infecție atât de aproape de creier poate duce la probleme de sănătate severe.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Doi părinți și-au pierdut copilul, dar când au privit pozele polițiștilor au văzut ce „minune” a apărut lângă băiat. Ce ...
Ultimele știri